valter.fuego Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Ima više godina kako sam postavio ovde temu pod imenom "Krivi". Svidela se ljudima. U međuvremenu sam nastavio da hvatam takva mesta po gradu kad se dese. Down The Street / Niz ulicu by valter fuego, on Flickr Big Junction / Velika raskrsnica by valter fuego, on Flickr Angles / Uglovi by valter fuego, on Flickr Angles / Uglovi by valter fuego, on Flickr Angles / Uglovi by valter fuego, on Flickr Cela serija je u izdvojenom albumu na Flikeru Vidim da su ovde popularne otvorene teme, pa bih zato i ja ovu proglasio za otvorenu. Rado bih video da se još neko uključi u ovaj lov na uglove. Hvala i srećan lov.
DeepBlue Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Meni su generalno sve tvoje fotke na flickru odlične. ;)
little onion Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Свиђа ми се, врло оригиналан приступ.
koristnik Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Interesantna grupa fotografija. Primetio sam je na Flickru, dok sam gledao jednako dobre fotografije iz prevoza. Očekujem nastavak i napredak u obe discpline...Najbolje su mi 3 i 4 iz prve teme zbog jednostavnosti, a ovde 1 i 2 koje su takođe tu negde. 2 iz prve teme uspešno pokriva obe oblasti, "krivi prevoz" ili tako nekako.
valter.fuego Posted February 11, 2016 Author Report Posted February 11, 2016 Hvala svima! Raduje me da vam se sviđa ova tema i ideja. Evo da podsetim da sam napisao da je otvorenai da vas sve još jednom pozovem da i svojim slikama učestvujete i nastavite temu.
valter.fuego Posted April 22, 2016 Author Report Posted April 22, 2016 Da malo podsetim da je otvoreno, ko god bi da se pridruži Angles / Uglovi by valter fuego, on Flickr Angles / Uglovi by valter fuego, on Flickr
koristnik Posted May 12, 2016 Report Posted May 12, 2016 Da svratim i doguram klupu za društvo na uglu, kriva: pb v840px
valter.fuego Posted May 13, 2016 Author Report Posted May 13, 2016 > Koristnik. Hvala na doprinosu. Zanimljiv momenat poklapanja uglova. Angles / Uglovi by valter fuego, on Flickr
valter.fuego Posted May 30, 2016 Author Report Posted May 30, 2016 Angles / Uglovi by valter fuego, on Flickr
koristnik Posted June 1, 2016 Report Posted June 1, 2016 Hvala valter.fuergo! Dobra i teška tema. Nastavljam umereno. skliz: pb v840px ^Mirijevski kutak
koristnik Posted June 14, 2016 Report Posted June 14, 2016 Mirijevski "ulični" pas par desetina sekundi pre kiše:
Recommended Posts