markovicd. Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Poz Svima koji me znaju i ne znaju, Dugo me nije bilo pa resih da se javim, za one koji me znaju vreme je da vam kazem da sam se vratio i da sam sada u concept artu - vise me car design ne interesuje posle iskustva u italiji. Odlucio sam da je concept art za mene i bolja opcija, nego maltertiranje oko jedne linije gore dole i dizajna jednog te istog auta 5 meseci ( da jedne skice) koje sam radio u Bertoneu i ED designu poslednjih 1 god. Moji radovi : https://www.artstation.com/artist/darmardesign Ima tu svacega, ko je zainteresovan neka baci pogled. U medjuvremenu sam poceo da radim u zbrushu pre 3 nedelje, ovo mi je prvi put da radim u njemu jer mi es svidja i dobio sam slobodno vreme. Mogu vam reci da sam se navukao :) Evo kako projekat napreduje za sada. nadam se da ce vam se svideti sta ste videli. [/img] Link to comment Share on other sites More sharing options...
markovicd. Posted January 6, 2016 Author Report Share Posted January 6, 2016 I da Srecna Nova godina i praznici! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 srecna i tebi nova :) fino ti je ovo.... navlaka kazes :rolleyes: jes' bre, prosto te vuce da se pogubis u nepotrebnim detaljima. Izgleda da je Zbrus napravio veci uticaj na dizajn nego bilo sta drugo, upravo zbog te lakoce sa kojom dodajes detalje ( na detalja detalja ). Ti si uspeo da formu odrzis na okupu, sledece sto bi mogao to je da napravis jedan asimetrican model, to se retko vidja, a jos redje nesto sto valja. ................ Sto bi rekao panonski brodolomnik, kod auto industrije pali neki drugi kec a ne znanje i talenat. Pre koju godinu upoznao sam lika koji je.... ukratko neopevan kapacitet, nesto ko Skot Robertson, samo sto ovaj ne izvlaci pomocne linije dok crta, o poznavanju automobila da ne pricamo. Pacenik je obisao Italiju, Francusku Ђermaniju, i..... nista, da ne duljim o njegovim putesestvijima. Kako, zasto, koj ga zna. Tako, ne mo' se potrises mlogo, imas talenat i samo teraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frikou Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Mislio sma da sam ja jedini koji se pogubi u detaljima pa napravi krslus...ovo je dobro terjaj dalje kao sto kaze alekba Link to comment Share on other sites More sharing options...
:HGT: Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Otislo je to bas daleko :) Cak do toga da je Darko oficijelni vozac ovog bolida :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
markovicd. Posted January 12, 2016 Author Report Share Posted January 12, 2016 Pozdrav svima, Hvala na lepim komentarima https://www.artstation.com/artwork/ePwGZ Rad je zavrsen nazalsot morate da kliknete na link da bi videli jer mi dizajn zona ne da da okacim. Rad je dobio feature na art station/ polycountu, i sada mi se javio Imagine Fx da zele da me featuruju u sledecem broju Imagine FX casopisa:) Lep pocetak 2016. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markovicd. Posted January 12, 2016 Author Report Share Posted January 12, 2016 Jedan od rendera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che che Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 hehe.. naajs.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markovicd. Posted January 13, 2016 Author Report Share Posted January 13, 2016 Otislo je to bas daleko :) Cak do toga da je Darko oficijelni vozac ovog bolida :P San oduvek :D @che De si covece?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frikou Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 Jedan od rendera Mozda,mozda jednoga dana izadje novi wipeout...lici bre ko da je model za wipeout,sjajno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abishai Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 Otislo je to bas daleko :) Cak do toga da je Darko oficijelni vozac ovog bolida :P Oplakah :D Odlican je bolid, nisam ni znao sta je, ali je bilo iznenadjenje. Super Donkey, da se ne ponavljam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markovicd. Posted January 15, 2016 Author Report Share Posted January 15, 2016 hvala hvala Abi :) Poceo sam i novi projekat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che che Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 @che De si covece?! Eo.. :) Standardno.. radi se.. komercijala.. ;) Retko svracam vamo, videh poznat lik pa reko se zapljunem.. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts