Jump to content

F1 racer (zbrush)

markovicd.
 Share

Recommended Posts

Poz Svima koji me znaju i ne znaju,

Dugo me nije bilo pa resih da se javim, za one koji me znaju vreme je da vam kazem da sam se vratio i da sam sada u concept artu - vise me car design ne interesuje posle iskustva u italiji.

Odlucio sam da je concept art za mene i bolja opcija, nego maltertiranje oko jedne linije gore dole i dizajna jednog te istog auta 5 meseci ( da jedne skice) koje sam radio u Bertoneu i ED designu poslednjih 1 god.

Moji radovi : https://www.artstation.com/artist/darmardesign

Ima tu svacega, ko je zainteresovan neka baci pogled.

U medjuvremenu sam poceo da radim u zbrushu pre 3 nedelje, ovo mi je prvi put da radim u njemu jer mi es svidja i dobio sam slobodno vreme. Mogu vam reci da sam se navukao :)

Evo kako projekat napreduje za sada.

nadam se da ce vam se svideti sta ste videli.

24decembar.jpg

25decemba.jpg

design1.jpg

official.jpg

testrenemder.jpg

image.jpg

rend.jpg

[/img]

post-91-1452082935_thumb.jpg

srecna i tebi nova :)

fino ti je ovo.... navlaka kazes :rolleyes: jes' bre, prosto te vuce da se pogubis u nepotrebnim detaljima. Izgleda da je Zbrus napravio veci uticaj na dizajn nego bilo sta drugo, upravo zbog te lakoce sa kojom dodajes detalje ( na detalja detalja ).

Ti si uspeo da formu odrzis na okupu, sledece sto bi mogao to je da napravis jedan asimetrican model, to se retko vidja, a jos redje nesto sto valja.

................ Sto bi rekao panonski brodolomnik, kod auto industrije pali neki drugi kec a ne znanje i talenat. Pre koju godinu upoznao sam lika koji je.... ukratko neopevan kapacitet, nesto ko Skot Robertson, samo sto ovaj ne izvlaci pomocne linije dok crta, o poznavanju automobila da ne pricamo. Pacenik je obisao Italiju, Francusku Ђermaniju, i..... nista, da ne duljim o njegovim putesestvijima. Kako, zasto, koj ga zna. Tako, ne mo' se potrises mlogo, imas talenat i samo teraj.

Pozdrav svima,

Hvala na lepim komentarima

https://www.artstation.com/artwork/ePwGZ

Rad je zavrsen nazalsot morate da kliknete na link da bi videli jer mi dizajn zona ne da da okacim.

Rad je dobio feature na art station/ polycountu, i sada mi se javio Imagine Fx da zele da me featuruju u sledecem broju Imagine FX casopisa:)

Lep pocetak 2016.