MichaelJordan 0 Posted December 21, 2015 Report Share Posted December 21, 2015 Ljudi, iskopao sam na tavanu stari Marantz gramofon :) I stare ploce neke :rolleyes: Ima li neko ideju gde bih u bgdu mogao da nadjem nekog majstora da ovo cudo popravi, posto je neispravan? Moze i na PP da ne bude reklama Link to post Share on other sites
vili 0 Posted December 21, 2015 Report Share Posted December 21, 2015 Od regularnih servisa, mislim da moze BG Elektronik radi te stare uredjaje, a pogledaj malo i po oglasima (Free Tip: Google) Link to post Share on other sites
MichaelJordan 0 Posted December 21, 2015 Author Report Share Posted December 21, 2015 Thanks :D Link to post Share on other sites
Dr Bouz 9 Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 a jel znas sta mu fali? jel umes sam po principu "google - taj i taj maranc gramofon - specifikacija delova" - pa onda neki lupam konrad elektronik - hop - daj deo taj i taj - pa onda mikele jordan - hop - zameni deo taj i taj - etogac nama glazbica s plooocha? Link to post Share on other sites
MichaelJordan 0 Posted March 10, 2016 Author Report Share Posted March 10, 2016 Otisla igla i glava i onaj remen/kis sto okrece sve! 5000 rsd me kostala popravka! Nasao sam odlicnog majstora ako nekom treba mogu da ga preporucim ali na PP ds nr bude da reklamiram :) Link to post Share on other sites
Christopher Carrion 0 Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Ako si imao dobro iskustvo možeš slobodno ovde, značiće ljudima a, pretpostavljam, i tom majstoru. Link to post Share on other sites
Pinko 0 Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Bravo za popravku ... Ajde ja da iskoristim temu da priupitam ovde nekoga sa više iskustva ... :) Osposobio sam neki stari Grundig PS2600, ali mi je zvuk sa gramofona znatno tiši nego sa CD-a ili radija. Jel ovo znak da menjam zvučnicu (kertridž) ili zec leži u nekom drugom grmu ? :) Link to post Share on other sites
MichaelJordan 0 Posted March 11, 2016 Author Report Share Posted March 11, 2016 Majstora su mi preporucili ljudi iz Lejle, Kafe, prodavnica ploca u Kralja Petra u Bgdu, a majstor je odmah iza Bitefa, kod Bajlonijeve pijace u sutereny, nemozete promasiti. Ulica Knez Miletina Link to post Share on other sites
multiveca 0 Posted November 1, 2016 Report Share Posted November 1, 2016 Otisla igla i glava i onaj remen/kis sto okrece sve! 5000 rsd me kostala popravka! Nasao sam odlicnog majstora ako nekom treba mogu da ga preporucim ali na PP ds nr bude da reklamiram :) molim te može li informacija o majstoru, i ja imam jedan gramofon Marantz iz 1982.MNOGO MI JE STALO DO NJEGA, a i mnogo je DOBAR ZVUK bio preko njegovih zvučnika koje takođe još imam!! :mellow: Link to post Share on other sites
multiveca 0 Posted November 1, 2016 Report Share Posted November 1, 2016 molim te može li informacija o majstoru, i ja imam jedan gramofon Marantz iz 1982.MNOGO MI JE STALO DO NJEGA, a i mnogo je DOBAR ZVUK bio preko njegovih zvučnika koje takođe još imam!! :mellow: ahaa , evo sad videh pri dnu strane da već ima odgovor!!Sjajno, idem da potražim čoveka! :D ....Ako još uvek radi.. :( Link to post Share on other sites
Recommended Posts