Jump to content

Recommended Posts

Posted

Čini mi se da kad znaju da šalju u inostranstvo, tj u Srbiju, u startu ti naplate cenu bez PDVa. Pretpostavljam da u tom slučaju PDV+Carina malo manje "bole" nego što si planirao...

Posted

Naručivao sam nekoliko puta i uvek bez ikakvih problema - stiže za oko 7 dana, lepo upakovano a ako si srećan onda i bez dodatnih troškova... Ako ti je sreća manje naklonjena onda računaj na oko trećinu iznosa koji si uplatio da te rebnu na carini. Otprilike bi to bilo nekih 10-12% više nego što su im trenutne cene na sajtu (minus njihov DDV + poštarina + 30% ulaznica kod nas). Baš sam ga pojasnio, a? :P

Posted

Vrlo dobra iskustva sa njima, pouzdani, vrlo brzo odgovaraju na sva pitanja, jednostavno poslovni ljudi. PDV odmah odbili i samo naplatili postarinu do Srbije.

PS - Sirui K-40x glava kida od kvaliteta! :)

Posted

Ma i vise je nego dovoljno, nego mislim na neke nepredvidjene nebuloze, spedicije, pa stoji kod njih danima, pa procenjuju oni vrednost i ako pise u racunu koliko je kostalo...svasta nesto je kod nas moguce...

Ima slucajeva gde za knjigu koja stigne vrednosti $20 naplate jos toliko ili vise sve gluposti a sa druge strane, znam coveka koji je kran narucio, stigao mu i nije platio nista :S

Posted

nije vezano za sloveniju vec za rusiju al da ne otvaram novu temu.

zanima me da li neko od zonasa slucajno putuje u moskvu i rad je da pomogne u nabavci neke foto opreme,naravno ako ima vremena da ode do te radnje.