Jump to content

nabavka opreme iz Slovenije

mlukic999

Recommended Posts

Zainteresovao sam se za glavu za stativ Sirui K-40x.

Ubedljivo najbolje cene ima prodavnica Foto-klik u Sloveniji: http://www.foto-klik.si/glave-za-stojala-s...sirui-k40x.html

Šalju poštom uz naknadu od 6€ ali carina+PDV+ strepnja za unapred plaćenu robu....

Sećam se da ste pominjali neke stative i objektive iz ove prodavnice.

Kakva su iskustva i koliki su ukupni troškovi?

Naručivao sam nekoliko puta i uvek bez ikakvih problema - stiže za oko 7 dana, lepo upakovano a ako si srećan onda i bez dodatnih troškova... Ako ti je sreća manje naklonjena onda računaj na oko trećinu iznosa koji si uplatio da te rebnu na carini. Otprilike bi to bilo nekih 10-12% više nego što su im trenutne cene na sajtu (minus njihov DDV + poštarina + 30% ulaznica kod nas). Baš sam ga pojasnio, a? :P

Ma i vise je nego dovoljno, nego mislim na neke nepredvidjene nebuloze, spedicije, pa stoji kod njih danima, pa procenjuju oni vrednost i ako pise u racunu koliko je kostalo...svasta nesto je kod nas moguce...

Ima slucajeva gde za knjigu koja stigne vrednosti $20 naplate jos toliko ili vise sve gluposti a sa druge strane, znam coveka koji je kran narucio, stigao mu i nije platio nista :S