Jump to content

Zbrasovanje

Frikou
 Share

Recommended Posts

Meni je super kostim, ali isto kao alekba... malo mi je cudan taj iskoseni braon kaish, s obzirom da vec ima obican kaish, mozda bi stvarno umesto tog braon trebalo da ima nesto preko ramena skroz da ide onako ukoso. Inace je super model, jedva cekam da vidim final.

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Meni je super kostim, ali isto kao alekba... malo mi je cudan taj iskoseni braon kaish, s obzirom da vec ima obican kaish, mozda bi stvarno umesto tog braon trebalo da ima nesto preko ramena skroz da ide onako ukoso. Inace je super model, jedva cekam da vidim final.
Hvala na kritikama pokušaću da stavim nešto drugo mesto tog kaiša

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

super izgleda..:)

ne bih rekao da je gotov, retopologija, stavi ga u neku pozu, bolji render, makar iz zbrusha pa u fotoshop na doradu, steta da ostane na ovome, ima potencijala, samo ti treba sad bolja prezentacija... nema posustajanja...:)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

E ovako,dakle ja odaberem edge/simove i onda u UV kliknem cut jel,medjutim vidite sta ostane,ovaj ogre je iz tutoriala tzhenike UV mapinga,ali vec sam uradio fino unfold na jednoj ruci tu je radjena tehnika sa cilindricnom projekcijom,i nije bilo ovih problema,zasto se ovo desava sa simovima?? :blink:

TIoNuhc.png

• 6 months later...
  • 7 months later...
  • 5 months later...
  • 10 months later...

Cao ljudi, muku mucim sa zbrushom, pa ako moze pomoc, jer mi treba za rad. Nasao sam materijal kod koga mi sve odgovora (boja,noise...) Kada obelezm dugme Mrgb i pritisnem fill object, subtool se oboji, ali kada hocu da dobijem teksturnu mapu pomocu new from polypaint dobijem ovo sa sa slike. Na drugoj slici je obojeni subtool. Unapred hvala :)

post-55080-1561500510_thumb.jpg

post-55080-1561500611_thumb.jpg

• 2 months later...