Jump to content

Zbrasovanje

Frikou
 Share

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ljudi treba mi pomoc oko mergovanja u zbrush-u,imam brdo subtulova u listi uglavno su to zubi,kada zelim da ih mergujem zajedno on prijavi da ima negde neki sakriven subtool,znam da nista nisam sakrio a ne znam da li je to neki bag u projektu ili ja ne znam za jos neku opciju sakrivanja ili otkrivanja subtoola???

U pitanju je polygrupa a ne subtool. Hide-ovao si poly grupu na subtoolu koji hoces da merge-ujes.

Odaberi subtool na listi, drzi shift i ctrl i klikni u prazan prostor, na taj nacin unhide-ujes sve polygrupe u selektovanom subtoolu.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

0opfRq7.png

E evo ga WIP,bice tu jos stvarcica,da vidimo dali imate neku ideju elem imam problem sa IMM brusevima,zanima me kako bih sam od pravugaonika napravio svoj kais,ne mogu da nadjem na netu neki tutorial ove kaiseve koje sam koristio sma skinu za zbrushcentral foruma,mene zanima kako bih sam eto to napravio,neku svoju ideju?

Jel ima neki tutorial ili nesto tako?

0opfRq7.png

E evo ga WIP,bice tu jos stvarcica,da vidimo dali imate neku ideju elem imam problem sa IMM brusevima,zanima me kako bih sam od pravugaonika napravio svoj kais,ne mogu da nadjem na netu neki tutorial ove kaiseve koje sam koristio sma skinu za zbrushcentral foruma,mene zanima kako bih sam eto to napravio,neku svoju ideju?

Jel ima neki tutorial ili nesto tako?

Frikou, napravio sam kajš tako što sam sva tri kožna dela napravio u shadow box-u i koristio sam dynamesh. Potom sam uradio Zremesh i svaki deo pretvorio u posebnu polygrupu zbog Tri Parts opcije. Šnalu koju sam takođe napravio u shadow box-u sam spojio sam prvom grupom kožnog dela kajša. Pozicionirao na ekranu kako želim i to je to.

post-55080-1458815728_thumb.jpg

Kajs sa slike sam obmotao tako sto pocnes da povlacis liniju I onda pritisnes i drzis shift i videces da se linija obmotao oko predmeta. Nikakva druga podesavanja za curve mode nisam menjao. Sto se tice tutorijala, pixalogic ima tutorijalije na temu insert mesh, a mozda nesto ima I na sajtu Bad King.