Jump to content

PayPal funkcioniše ili ne


Dusko158
 Share

Recommended Posts

Pozdrav svima, pročitao sam vest da je PayPal konačno i zvanično dostupan za Srbiju. Nisam nikad imao nikakav račun ni karticu otvorenu u bilo kojoj banci, vrlo sam neiskusan sam što se toga tiče. Potrebno mi je objašnjenje od nekog ko je imao iskustva sa time da li mogu da primam novac preko PayPal-a i prebacim na svoj račun, odnosno karticu i preuzmem ga. ili kako već to ide. Takođe u koju banku mi preporučujete da se učlanim? Koliko košta održavanje računa/kartice?

Link to comment
Share on other sites

Hvala, ali nisi mi nešto pomogao. Išao sam na sekciju Predlozi i pitanja, stigao do neke 17 stranice i ne pronađoh ništa što bi moglo da mi pomogne, osim ovoga što je zaličilo da može

http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=35381

 

ali i tu nema ničeg korisnog, a i nemam nešto vremena da kopam po forumu, Ako bi mi neko dobre volje, ko ima iskustva s tim, mogao da objasni otprilike kako i da li to funcioniše preko isključivo PayPal-a jer radim preko sajta fiverr.

Ili makar da mi kaže gde se otprilike nalazi ta gomila priča. jer da imam vremena da čačkam toliko, ne bih ni postavljao temu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...