Jump to content
Dark Indigo

I neki moji portreti...

Recommended Posts

druga i peta, ja bi kropovao podosta te vinjete odnosno ovo mutno desno na poslednjoj. Malo mi sad i sunce udara u monitor pa ne vidim najbolje al vidim da ima detalja u toj tami, al sve jedno ne razaznajem sta je to desno na poslednjoj. Ove obojene su malo previse kao iz stripa (na boje i mislim) za moj ukus, ali to je samo moje misljenje ja ne volim da vidim prejak kontrast na kozi, to toliko promeni i ton da modeli izgledaju... pa pomalo neokupano da upotrebim eufemizam.

 

E ove CB su mi vise nego OK kad je obrada u pitanju, ali previse prostora levo i desno na trecoj (iako si se uneo u lice), malo neinventivno kadriranje na cetvrtoj (o selektivnoj (de)saturaciji necu!). I da, obozavam ove kruzice na cetvrtoj, koji objektiv (i format) i koja blenda?? Predpostavljam da je potpuno otvoren, al ne mora biti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Otislo sunce sa mog prozora na jug i sad vidim i ovo desno na petoj, znaci opet ova sa satarom, ova sto bezi gde je krenula gore, eno rupe u zici dole. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

ima film ski smek jerbo ima filmski grading (to je ono sto smo navikli da gledamo u filmovima zapadne produkcije). Slazem se za poslednju...nije joj mesto u ovoj seriji.

 

Fino skroz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...