Rogiokoc Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 Jedno prijepodne sa izbjeglicama/azilantima na njihovom beogradskom ček pointu, pred odlazak na granicu s Mađarskom... Beograd, septembar 2015. Neposredno pred blokadu granice. Nastavak reportaže od prije nekoliko mjeseci. Dragi Zonaši, najljepša hvala na svim komentarima koje ste postovali na prethodnoj temi. :) 01. 02. 03. 04. 05. 06. 07. 08. 09. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. Nikon d90/Nikkor 50mm 1.8 d
t@urus Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 Ja bih ovoj seriji i tvom stvaralaštvu prišio jedan novi pojam: ANTROPOLOGRAFIJA! Svaka čast!
McBain Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 Nisam neki poznavalac ulicne fotografije, narocito ne bih komentarisao ucestalost fotografisanja konkretne teme, ali ono sto bih pohvalio je hrabrost da udjes sa pedeseticom medju ljude. I laik vidi da si ostvario kontakt.
amaNS Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 Sesta mi odskace od ostalih pricom o lancu ishrane, koja po meni moze i da objasni ovaj svetski cirkus organizovan od strane vecito nezasitih. Ostale, dobar dokument jednog septembarskog prepodneva 2015. PS - Decak sa petnaeste bi trebao da se ugleda na svog vrsnjaka istomisljenika sa osamnaeste koji mnogo bolje pokazuje tri prsta i poverenje u ispravnost politike zemlje u kojoj se upravo nalazi ;)
Recommended Posts