Vladica78 Posted September 13, 2015 Report Share Posted September 13, 2015 Radim neku knjigu kao fixed layout epub u In Design-u CC, u njoj će biti nekoliko video klipova. Planirao sam da se čita u readiumu pa me zanima da li je moguće da se klipovi otvaraju preko celog ekrana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tester Posted September 20, 2015 Report Share Posted September 20, 2015 mobileread.com je pravo mesto za ovakva pitanja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica78 Posted September 23, 2015 Author Report Share Posted September 23, 2015 Gledao sam i po stranim forumima, pitao sam na epublishing forumu, readium forumu, niko mi ne odgovara... Kada raspakujem epub u xhtml strane i otvorim te strane gde se nalaze video klipovi u pretraživaču, imam i fullscreen opciju za svaki video. Možda je ovo pitanje više za client skripting podforum ali sam ga postavio ovde jer knjigu radim u indizajnu. Jel ima neki drugi program osim readiuma koji podržava fixed layout (adobe digital editions ne otvara lepo ovaj format)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tester Posted October 9, 2015 Report Share Posted October 9, 2015 epub2 svaki reader renderuje kako mu padne na pamet, a kamo li epub3. na cemu treba da se cita taj epub3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica78 Posted October 10, 2015 Author Report Share Posted October 10, 2015 na monitoru.. u lyndinom kursu o fixed-layout epub izdanjima koriste readium za čitanje i radi im fullscreen opcija za video, kao i u ovom klipu sa youtube-a (na 2:12) ne kapiram zašto meni ne radi fullscreen opcija :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts