metabo Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 Mislim da ova lokacija zaslužuje i moj mali izlet u BW :) #1 Dolomiti, Tre Cime by Slobodan Siridžanski, on Flickr #2 Dolomiti, Tre Cime by Slobodan Siridžanski, on Flickr #3 Dolomiti, Tre Cime by Slobodan Siridžanski, on Flickr #4 Dolomiti, Tre Cime by Slobodan Siridžanski, on Flickr #5 Dolomiti, Tre Cime by Slobodan Siridžanski, on Flickr Kompletnu reportažu sa ove lokacije možete pogledati ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sira Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 Lepo :) i ovo i ono tamo :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yagodinac Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 Prelep i neverovatno inspirativno mesto... Meni se sviđaju B/W tako da tu nema šta da se doda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
metabo Posted August 30, 2015 Author Report Share Posted August 30, 2015 Zahvaljujem! Mesto je fenomenalno i mogu misliti kako je kad su dobri svetlosni uslovi. Ovako, kad se tamo nažeš 10-16 ostaje ti da se diviš i ovakvim pogledima. Uglavnom nisam skidao CPL i GND 0.6. Ako vam se sviđaju ove BW ubaciću i ovu. #6 Dolomiti, Tre Cime by Slobodan Siridžanski, on Flickr Link to comment Share on other sites More sharing options...
yagodinac Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 Bogami, zadnja najluđa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amaNS Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 Svidjaju mi se CB verzije :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
metabo Posted August 31, 2015 Author Report Share Posted August 31, 2015 Zahvaljujem! Sto vise gledam ove CB varijante, sve mi se vise svidjaju :unsure: Evo jos jedne, meni interesantne #7 Dolomiti by Slobodan Siridžanski, on Flickr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 Dobro su sve ispale, ali 6 kida! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Bouz Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 mene ovo plache za bojom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metabo Posted August 31, 2015 Author Report Share Posted August 31, 2015 Ovde ima boje kolko voles :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Bouz Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 ...kad sam sisa pa ne gledam prirodu i pejzazove i tako to <_< simpa su slicice i one onamo te u boji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milomir Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Fotografija No2 - Baš ovako zamišljam ostatke Vavilonske kule, nakon što je onaj "pomešao" jezike... Ne znam, da li je A.A. bio ovde (tamo, Dolomiti, mislim), ali ti si ga baš preterao/"preterao". Zašto? Pažljivo sam pogledao na flicker-u ovu fotografiju, pa smeta mi što nemam nikakve zamerke. Sve je, rekao bih, upicanjeno, tačno, matematički tačno... mašinski tačno... Ali, nebo mi je mali problem - suviše je jak ovaj narandžasti filter, voleo bih da je "plava" boja neba malo svetlija... U svakom slučaju, iskreno ti čestitam i na odabranom mestu za odmor/umor i na fotografijama i ovim i onim bojadisanim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metabo Posted September 1, 2015 Author Report Share Posted September 1, 2015 Hvala momci! @Bolivar do sada se nisam puno igrao CB obradom. Ova serijica je cela sa tamnijim nebom jer sam pokušao da smanjim razliku u odnosu na #1 gde je CPL baš ucrnio nebo (zato sam se i odlučio da tu jednu fotografiju napravim CB, pa me povuklo :) ). Ni ja ne volim tamna neba, ali neka ovo ostane ovako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mali Lala Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Dobra serija. Bas mi je leglo. I izbor kadrova i obrada. Ta tamna neba bas leze na ovim fotkama (e kaki smo svi nakrivo nasadjeni :-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekunica Posted September 5, 2015 Report Share Posted September 5, 2015 Meni je bas legla ova cb obrada. Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
metabo Posted September 5, 2015 Author Report Share Posted September 5, 2015 Zahvaljujem :) Lalo, činjenica je da tamnije nebo ovde čuči k'o budali šamar zbog kontrasta prema belom kamenju. Evo još jedne... #8 Dolomiti by Slobodan Siridžanski, on Flickr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vipera Ammodytes Posted September 5, 2015 Report Share Posted September 5, 2015 Vrhunske! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts