Pexus Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 Snimio sam jedan video klip na koncertu i obzirom da sam bio ispred bine i zvučnika, a moj Canon 550d nema podešavanje jačine audio ulaza na mikrofonu, dobio sam jako glasan i time i poprilično nerazumljiv "rock music" audio. Može li se to ikako u vegasu svesti na prihvatljiviji kvalitet ( u Track FX pretpostavljam ... ) Sve ovo je u lične, amaterske potrebe... više radi edukacije :)
boric Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 Најједноставнији одговор на то питање је: не.
Pexus Posted August 8, 2015 Author Report Posted August 8, 2015 I to je odgovor :) ... bar da se ne mučim tražeći. Hvala.
unread Posted August 8, 2015 Report Posted August 8, 2015 znam te iz tema o fotografiji...pa: to sto si uradio je najpribliznije preeksponiranoj fotki sa gomilom sprzenih piksela. zakuco si debeli deo histograma u desno...i tu nema spasa...
Pexus Posted August 8, 2015 Author Report Posted August 8, 2015 Evo ga i spominjani video ... Kako da, ubuduće, izadjem na kraj sa prevelikom bukom ispred bine? (Canon 550d nema kontrolu audio ulaza) Da li bi neki, cenovno pristupačan (čitaj, jeftiniji) mikrofon, odradio posao?
tootooban Posted August 8, 2015 Report Posted August 8, 2015 instaliraj ML i dobices mnogo mogucnosti
Duh sa sekirom Posted August 8, 2015 Report Posted August 8, 2015 Sve ti je vec receno. Instaliraj ML i ukljuci AGC.
Pexus Posted August 8, 2015 Author Report Posted August 8, 2015 Hvala na savetima. Evo, odmah se bacam na ML Youtube tutorijale....
Recommended Posts