Jo Husafet Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 nisam se setio, jbg :( Smorila me mesecinaaaaaa mesecinaaaaa joj joj! Taman padne mrak - izadje mesec. Zadje mesec - dodje dan. I tako 10 dana...
metabo Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 Što uglavnom potvrđuje da je Zemlja okrugla i da se Mesec vrti oko nje :) Odlični vam ovi Milkiji!
f16 Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Planet Zavala by Boris Mrdja, on Flickr Click for 360
f16 Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 A.P. (a.k.a selfie) selfie by Boris Mrdja, on Flickr
Bančilo Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 Lepa panorama Borise, iako ova svetla milosti nemaju :) Od cega su ostale ove plave linje na nebu, blending u PtGui?
f16 Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 Lepa panorama Borise, od cega su ostale ove plave linje na nebu, blending u PtGui? ako mislis na "ivice stichinga" svuda po panorami. Da pojavile su se kada sam cupao nebo. Zbog gradskih svetala i ovih mrdajucih reflektora sam fotkao na f9 (pa cupao nebo) umesto hdr-a na 2.8 iskreno mrzelo me je ono sto sam uradio za startrail sa istog mesta pre neku godinu. A to je da reflektore ufotkam na par kracih expozicija sec,dve pa da ih ubacujem Montenegro Startrail by Boris Mrdja, on Flickr
yagodinac Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 Kako god, fotke su ti extra :lol: Meni posebno dobra ova zadnja.
f16 Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 Kako god, fotke su ti extra :lol: Meni posebno dobra ova zadnja. meni i dalje jedna od najdrazih "astro" fotki. zbog gnjurca i ostatka price
stelya Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 e Boki steta sto 1999 nismo imali dslrove sa intervalometrima kad je nestajalo struje u centru....ili smo imali ? ja nisam :))
f16 Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 jbg jurila su se neka druga svetla po nebu tad a ni 1600ASA filmova nije bilo bas u izobilju da ne spominjemo cinjenicu da je astro fotografija za vecinu nas u tom trenutku bila neka tamo vudu madjija kojom se bave Vracovi u Nasi
stelya Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 pa taj rad jbg... nestajace struje opet, ne se sekiras, u Srbiji zivimo :)
yagodinac Posted October 2, 2015 Report Posted October 2, 2015 Jel može planet-trails? Venera i Jupiter na zapadu: Planetrails by milan miloradovic, on Flickr
yagodinac Posted October 6, 2015 Report Posted October 6, 2015 Pa tamo teče Morava :lol: Šalim se, jes malo ukrivo...
Bančilo Posted October 9, 2015 Report Posted October 9, 2015 Može li ovo među nebeske andrmoljce? Prvi put radim ovako nešto, izdrndah se pošteno sa WB *klik na fotku za VR prikaz
Duh sa sekirom Posted October 9, 2015 Author Report Posted October 9, 2015 Za prvi put rekao bih da je vishe nego odlicno! Daj kordinate ovoga, jel ovo ima veze sa Beisfjord massacre-om? Fina Aurora Borealis, cenim da je daleki sever Norveske?
Bančilo Posted October 10, 2015 Report Posted October 10, 2015 Lokacija je na samom ulasku u polarni krug. Ima gore u desnom uglu panorame link "Open Map" ka mapi.
Tommy De Vito Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Nesto od letos. Samo smo probali novi objektiv i malo crtali svetlom :D
Bančilo Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 Iako prognoza nije predvidjala nikakav ulov pojavila se mala igra svetlosti :) *Klik na fotku za VR prikaz.
yagodinac Posted November 7, 2015 Report Posted November 7, 2015 Big dipper over lake by milan miloradovic, on Flickr
Bančilo Posted November 11, 2015 Report Posted November 11, 2015 Jos jedna nebeska predstava. Ovog puta bila je dinamicnija pa sam isao kracu ekspoziciju. Malo nezgodno za sklapanje u panoramu i trazi dosta vremena, kojeg nemam :( Klik na fotku za VRti prikaz.
Duh sa sekirom Posted November 11, 2015 Author Report Posted November 11, 2015 Pravi spektakl. Yagodinac, jel su ono Plejade iznad kuca?
Recommended Posts