djama Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 Ljudi, Ako je neko rad treba mi Vasa pomoc. Da li neko zna neke lepe predele za pejzaze sa njivama, rekom, potokom u radijusu od 60km od Beograda? Reke i potoci pre zalaska, anjive tokom zalaska... Treba neke strance da vodim da hvataju zalaske sunca oko Beograda. Hajde reko Vas ovde pitam, jer se savih ceo dan na Google Earth-u. Izvinjavam se ako sam promasio deo foruma, ali obecavam u Subotu kacim rezultat vasih predloga :) Hvala Vam unapred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole_ Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 Njive imaš na banatskoj strani. Kreneš prema Dunavcu i Čenti (naročito tu oko Dunavca). Nije ti ni Pančevo daleko, tu imaš atara koliko hoćeš. Imaš Avalu, imaš Dunav, Obedska bara ti do 60 km, pa i Smederevo ti je tu negde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djama Posted July 8, 2015 Author Report Share Posted July 8, 2015 Djole Spasioce, Hvala ti puno na odgovoru :) Svdjaju mi se tvoja dva predloga Obedska Bara i ka Pancevu. Sada cu malo da prostudiram i da konacno odlucim. Kacim fotke, ako ne padne kisa u petak :) Hvala ti jos jednom na kolegijalnosti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djole.d Posted July 9, 2015 Report Share Posted July 9, 2015 Imaš Tamiš, prema Pančevu ili Sefkerinu, imaš Debeljačka jezera (odmah pored su njive..) https://www.google.rs/maps/@45.0668036,20.581878,17.5z Link to comment Share on other sites More sharing options...
sboris Posted July 9, 2015 Report Share Posted July 9, 2015 Samo pređeš Pančevački, pođeš ka Pančevu i biraš :) Avala, Kosmaj ka Bababama, iam jedan put, mislim da je i dalje makadam, sa njivama a u daljini Ostrvica, Rudnik ... Smederevo - tvrđava, Dunav, Jezava, Šalinačko jezero ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djama Posted July 9, 2015 Author Report Share Posted July 9, 2015 Ljudi, Zaista hvala Vam na kolegijalnosti i na brzim odgovorima. Dogovor je pao na Obedsku baru da se ide. Javljam utiske i saljem fotke. Hvala Vam jos jednom na odgovorima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djama Posted July 12, 2015 Author Report Share Posted July 12, 2015 Samo da javim utiske Kako smo dosli, sacekao nas je lik iz Vojvodine Sume i tap, za fotografisanje trazio 3600rsd :D Fotografisanje prepoznatljivosti Obedske bare,placa se : Tako da smo zavrsili na zabama :D Ima jos po nesto svasta, ali je bilo vise GoPro i Aparate na stative i na camac, pa nekih video varijanti. Evo i zabe pozerke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekba Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 a jel taj dileja mogao da vam da fiskalni racun za slikanje. Ne zezam se pitam. nema ti slike btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djama Posted July 12, 2015 Author Report Share Posted July 12, 2015 Izvadio mi je cenovnik , gde imaju dve varijante za fotkanje. Da ides camcem i vodicem,koji te kontrolise inace to je 3600 A 2000 je be vodica,ceo dan da veslas po bari :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole_ Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Koji pederizam. Pa i da se plaća što je mnogo, mnogo je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts