iguana Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Dobar dan Posle duze vremena (recimo tri godine) postavljam svoje radove na Dizajn Zonu. Nisam vishe siguran da ovo postavljam u pravu sekciju foruma, ali mi se chini najlogichnijim. Elem predstavljam tri vektorske ilustracije koje sam radio za jednog klijenta, na temu eko terorisma ali u nekom fantastichnom obliku gde zivotinje uzimaju stvar u svoje ruke. Na zahtev klijenta, odnosno da bi ove ilustracije mogle da se stampaju kao veliki A0 posteri, sve je radjeno u vektorima, sto je donelo neke olaksice ali u mnogo cemu otezalo posao. Od ove tri, na trecoj sam dodao glow, na nebo u photoshopu, ali to je eksperiment na moju ruku. pa, sta mislite? Milos
vili Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 Bravo :) Jedna sugestija - hobotnica mi se previse gubi u pozadini. Blago promeniti iboju hobotnice ili pozadine
iguana Posted April 15, 2015 Author Report Posted April 15, 2015 sta znam, meni se svidja tako, jer deluje mrachnije i opasnije ovo je u potpunosti vektor verzija http://milosr.deviantart.com/art/Bait-and-Switch-526541408 bez ps levels-a i curves podesavanja.
alekba Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 lajkovo sam ti cecu na devijantu :mrgreen: hobotnica se stvarno gubi, probaj da se poigras sa outlajnom.... kazes da je vektor, ne bi trebao da je problem da ga malo posvetlis u donjem delu, ovako se utapa u boju pozadine...
Recommended Posts