Jump to content

Ivana, druga kći moja

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pobunice ti se ivana sto si je nazvo drugom :)

Opet druga mi bolja ispade, obrada mi vise prija...i svetlo...

Ali si mogao da spustis liniju ociju jos dole...previse si secno cini mi se...

Edit: sad videh lukin post... Ima neceg u tvojoj bjesedi...

Kopove kida :)

Sad mi pričamo bez autora, mora da jadan štica ko blesav :D

Šta htedoh reći... Teraj tu sirovost, svetlo je super, i ako uspeš ne uleti u bjuti/fešn baljezgarije.

Ovako je mogla da edituje i moja pokojna baba - dva minuta i tri lejera bez i jedne jedine selekcije

17041525871_f6f36263fe_o_zpswtxeuswb.jpg

I da na Fejsu pokupi masu lajkova za bulju od slike. Tvoja mi je bolja i to značajno :)

Ma ŠKK, pa dao sam ti par komentara? O čemu se radi jbte?

Rekoh šta sam imao, ali ako nećeš da stanemo na onome "da se držiš kopova" i da ne komentarišem više? Pitam, jer izgleda da ne vredi, a sve što si okačio mimo tvog standardnog opusa je debelo ispod nivoa na kom si inače.

EDIT: jeste da sam pripit i da editujem tonu nečega u pozadini, ali ja UOPŠTE ne razumem šta pokušavaš da mi kažeš?

Pokušavam da kažem da na ovom forumu nisi dao baš nikakve argumente svojim fotografskim umećem, za tvrdnju da sve što sam ja fotografisao van kopova debelo ne vredi. Bez lažne skromnosti, smatram da debelo nisi u pravu.

Volim fotografiju i možda je tu razlika... Svestan sam svog neznanja u mnogim situacijama i volim da čujem dobru kritiku, za razliku od tebe.

OK, sorry, neću više, neka kritikuje ko hoće. Ako je postavljanje fotografija na forumu ono što nekome, bilo kome, daje ikakav kredibilitet, neka bude. Ja u tome ne želim da učestvujem.

Dao sam ti dobronamernu kritiku, ti je prihvati kako hoćeš. Što kažu, mišljenje je kao dupe, svako ga ima. Činjenica je da mimo kopova nisi napravio nešto da sam ja primetio. Možda i jesi, ali portreti uopšte izgleda da nisu tvoj fax. Sad, ti krećeš na fazon "a gde su tvoje slike?". E jebi ga, izvini, rekao sam ti - neću ti se više mešati u rad. Ne gledamo isto, nisam umetnik kao ti i nemam šta da tražim na tvojim temama. Nisam ironičan, slažem se sa tobom.

Imaš jaku potrebu da kritikuješ, to je ono što iritira. Nisam primetio da si došao na te moje rudarske teme, da ostaviš bilo kakav komentar. Ali ok, nemoj više, nema nikakvog smisla. Ni potrebe. Hvala.

Jebi ga djoledj, to je fazon nas matorih prznica, ne brini, navići ćeš se.

Zamolio bih da se u pravila ubaci "Ko ne postavlja slike na ovom forumu nema rašta kritikovati".

Koji vam je to fazon? Daj zajebite, onda ko neće kritiku ili ko želi kritiku samo od određenih članova neka to naglasi i neka ne smara.

Jes oblačan dan, ali Doctor NO je na tragu :D

Beš mi sve, trudio sam se da budem objektivan i da budem konstruktivan koliko mogu, al' od sada ima samo da trolujem. Što da trošim energiju na druge koje zabole za to? Bolje da mi ovo bude ventil i da gledam druge kako se nerviraju.

Ivana je valjda prva ? :)

Prelepe su ti obadve kćeri, nek' su ti žive i zdrave, al' ova fotka ne valja. Ni kadar, ni izraz, ni obrada ...

A ni ona Jelkina nije puno bolja ... al' tvoje su bar odrasle, pa što Homer reče imaju strpljenja za tatka, znači biće i dobrih :)

..Što da trošim energiju na druge koje zabole za to? Bolje da mi ovo bude ventil i da gledam druge kako se nerviraju.

Zato što si puno pametniji od toga... zar ne? Nema šta u stvari da pitamo, znamo da jesi.

...Smena - pitanje... pogledaj crop do njenih ramena pa mi reci gde se na celoj fotografiji izgubio i crveni pustinjski vetar i lowrence od arabije i....

pre nego napišem komentar za Jelenu.. obe prikazuješ bitno drugačije od uobičajenih ženskih portreta - njihove poze su vrlo snažne, jake, nezavisne... a čini mi se da imamo i dva bitno različita karaktera.. ako to tako jeste onda jupi ništa ovde nije pogrešno, naprotiv, uz jedno bitno ali - to sve možda treba i estetika da isprati (biraj odakle - beuty, modeling, fashion, lifestyle...) na isti način kao što estetika prati i tvoje rudarske radove (da budem precizan - ne isto / nego na isti način).