-JO- Posted March 17, 2015 Report Posted March 17, 2015 ... posto vidim da je tema dobro prihvacena bila :) 1. 2. 3. 4. 5. 6.
Mikri Posted March 17, 2015 Report Posted March 17, 2015 Da li je tema otvorenog tipa? Da dodam to u podnaslov?
-JO- Posted March 17, 2015 Author Report Posted March 17, 2015 Pa to pise u podnaslovu vec: "... da nastaviMO ovde dalje ... " Ali evo jos jednom - tema je otvorenog tipa :D ... popravi sta mislis da popraviti treba i hvala ti. :)
Mikri Posted March 17, 2015 Report Posted March 17, 2015 Ja sam to tako i protumacio, ali da ne bi posle jos nekih fotki bilo komentara: otvori svoju temu ovo je tema od JO itd....desavalo se vec, kontas :) Ovako je sto se kaze "crno na belo" pa nema zabune :)
ivan959 Posted March 17, 2015 Report Posted March 17, 2015 Nosim perjanu jaknu nemam Kaputt :P , a gitara suzuki je super, samo nove žice i ide proleće :D :D :D Čim nađem neki krš koji je nepopravljivo riknuo kačim fotku ovde :D
-JO- Posted March 18, 2015 Author Report Posted March 18, 2015 Da, staroj Suziki pukli zivci. Vec godinama je takva, sada sluzi jos samo kao model :) Ne treba da se trazi krš - i u setnji se nailazi na lepe motive :) Samo, bilo je potrebno malo vise strpljenja, a ne samo skljoc i gotovo ... :blush: ... moj glavni problem - uvek kada nisam sama, ja se ne zadrzavam dugo oko motiva kako ne bi drugima isla na zivce :rolleyes:
MIODRUG Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 Keine problem. Nađeš dečka koji voli fotografiju, i onda zajedno tražite motive. :blush: :rolleyes: unkaputtbar
Aldebaran Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Odlična tema. Ja sam za takmičenje uslikao svašta nešto i mislio sam da će biti za neku seriju, al jbga pedala mi se najviše svidela, a ostalo propalo. Nego evo nešto sveže što se uklapa u koncpet :) Fragile by TalesOfAldebaran, on Flickr
yagodinac Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Er ist kaputt by milan_miloradovic, on Flickr
-JO- Posted March 19, 2015 Author Report Posted March 19, 2015 bez ulja i goriva :blink: :lol: ... nije ni potrebno na putu kroz prostor - eto, bas tako to izgleda kada se putuje kroz vreme i vrati u buducnost ;) @Aldebaran; lepa fotka! :) @ Jagodinac - neverovatno velika lobanja ... to sigurno nije od nekog obicnog jelena ili konja ili sta vec .... ??? -----
hellenic Posted March 20, 2015 Report Posted March 20, 2015 Nije bash totalno kaput, ali je tu negde... :)
yagodinac Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 @ Jagodinac - neverovatno velika lobanja ... to sigurno nije od nekog obicnog jelena ili konja ili sta vec .... ??? Na nekoliko mesta u Srbiji postoje divlji konji a ovo je na Stolovima kod Kraljeva. Bez obzira što žive u divljini veoma su pitomi i vole da njuškaju ljude jer im treba so :)
-JO- Posted March 26, 2015 Author Report Posted March 26, 2015 @hellenic; ne vidi se da je "kaputt" ali ipak, fina fotka :) @yagodinac; ja sam uvek mislila da su divlji konji mnogo veci i vitkiji - prelepa fotografija! :) -----
sboris Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 Na nekoliko mesta u Srbiji postoje divlji konji a ovo je na Stolovima kod Kraljeva. Bez obzira što žive u divljini veoma su pitomi i vole da njuškaju ljude jer im treba so :) Treba biti obazriv sa njima da ne budeš je*ena strana ;) A onda si kaputt :) Ovaj pastuv je sa Beljanice :)
-JO- Posted March 27, 2015 Author Report Posted March 27, 2015 uh... ovaj blacky je stvarno kaputt - k'o sazvakan i ispljunut - kao da ga je moj macak sredio :P ----
-JO- Posted April 8, 2015 Author Report Posted April 8, 2015 Zalosna ovo na @smeninoj slici - ja obicno okrenem glavu kada ovako nesto vidim na putu :( Zalosno je i to da ima ljudi koji cepaju i bacaju knjige - @5ar82, kuca me na prvi pogled podsetila na kulisu iz nekog psiho filma - svidja mi se snimak :D @Homer; maus je super, na odlicnoj pozadini! :) ----
Recommended Posts