Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imam jedno pitanje, hteo bih da otvorim sajt ali imam jedan problem, ne znam kako kako da "prenosim" video (klip) sa drugog sajta, ali ne da download-ujem snimak, pa onda upload-ujem na svoj sajt, nego da samo stream-ujem. Ako je ot ikako moguce, ako neko zna kako se to radi, molio bih za pomoc. :D

Posted

krenuo sam da pisem budalastine i na kraju obrisah...

Imam jedno pitanje, hteo bih da otvorim sajt ali imam jedan problem

cuti...dobro je da je jedan,

ne znam kako kako da "prenosim" video (klip) sa drugog sajta

jedno je da streamujes, drugo je da embedujes npr...

Ako je ot ikako moguce,

da, moguce je

ako neko zna kako se to radi,

ako...

molio bih za pomoc. biggrin.gif

u kom smislu ?

Posted

Hteo sam da mi neko pojasni kako da mi sajt recimo funkcionise kao sto funkcionise filmovizija, jer ti filmovi se prikazuju sa drugih sajtova. Nadam se da je sad jasno sta je tema pitanja.

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Juhuuu, ja sam nova ovde. Ako sam promasila temu izvinjavam se. Ovako, treba mi pomoc oko uredjivanja bloga. Takodje zanima me koji je bolji sajt wp ili bloger, i na kom mogu urediti da tkstovi budu sortirani prema onoj traci menija koja stoji gore... nadam se razumete :) Hvala unapred, nadam se da c eovo videti neko i da ce imati vremena dami odg :) Unapred vrloooooo zahvalanaaa :)

Posted

ja bih ti preporučio wordpress.. imaš dve varijante, da napraviš blog na njihovom sajtu, wordpress.org, ili da kupiš hosting i domen i da na svom hostingu napraviš blog.. nisam te baš razumeo za sortiranje tekstova ali postovi su ti hronološki poređani a sama možeš da napraviš meni kakav ti treba preko izbornika.. ima mnogo tutorijala po netu i lako ćeš se snaći, možda će ti trebati samo pomoć oko instalacije mada na većini hostinga imaš one click install..