Daljinski Posted February 28, 2015 Report Posted February 28, 2015 Imam jedno pitanje, hteo bih da otvorim sajt ali imam jedan problem, ne znam kako kako da "prenosim" video (klip) sa drugog sajta, ali ne da download-ujem snimak, pa onda upload-ujem na svoj sajt, nego da samo stream-ujem. Ako je ot ikako moguce, ako neko zna kako se to radi, molio bih za pomoc. :D
unread Posted February 28, 2015 Report Posted February 28, 2015 krenuo sam da pisem budalastine i na kraju obrisah... Imam jedno pitanje, hteo bih da otvorim sajt ali imam jedan problem cuti...dobro je da je jedan, ne znam kako kako da "prenosim" video (klip) sa drugog sajta jedno je da streamujes, drugo je da embedujes npr... Ako je ot ikako moguce, da, moguce je ako neko zna kako se to radi, ako... molio bih za pomoc. biggrin.gif u kom smislu ?
Daljinski Posted February 28, 2015 Author Report Posted February 28, 2015 Hteo sam da mi neko pojasni kako da mi sajt recimo funkcionise kao sto funkcionise filmovizija, jer ti filmovi se prikazuju sa drugih sajtova. Nadam se da je sad jasno sta je tema pitanja.
kobayashi Posted March 14, 2015 Report Posted March 14, 2015 Ili 'custom' video plejer kome u parametrima zadaš link do video klipa (i titlova npr. na srpskom, ako ih imaš).
MajcheMaja Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Juhuuu, ja sam nova ovde. Ako sam promasila temu izvinjavam se. Ovako, treba mi pomoc oko uredjivanja bloga. Takodje zanima me koji je bolji sajt wp ili bloger, i na kom mogu urediti da tkstovi budu sortirani prema onoj traci menija koja stoji gore... nadam se razumete :) Hvala unapred, nadam se da c eovo videti neko i da ce imati vremena dami odg :) Unapred vrloooooo zahvalanaaa :)
Vladica78 Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 ja bih ti preporučio wordpress.. imaš dve varijante, da napraviš blog na njihovom sajtu, wordpress.org, ili da kupiš hosting i domen i da na svom hostingu napraviš blog.. nisam te baš razumeo za sortiranje tekstova ali postovi su ti hronološki poređani a sama možeš da napraviš meni kakav ti treba preko izbornika.. ima mnogo tutorijala po netu i lako ćeš se snaći, možda će ti trebati samo pomoć oko instalacije mada na većini hostinga imaš one click install..
Recommended Posts