Jump to content

Imternet provajderi u Bg

alekba

Recommended Posts

• 1 month later...

izvinjavam se sto povampirujem sopstvenu temu, ali muka pritisla...

Elem, kontaktirao sam Vektor i Beogrid, no mrka kapa. Vektor ne prodaje samo internet nego uvaljuje pakete vezane sa tv i telefonima, tako da sam od toga odustao, Beogrid za sada nema tehnicke mogucnosti, Posta me je zavlacila ne znam ni sam koliko a Oron.... pa ne znam sta da kazem, ukratko, nista od toga. Uglavnom ostao sam kod ovog smrada za sada, bio se profinio, maltene dva meseca nisam imao skoro nikakvih problema. ALI, ne lezi vraze.

Bilo bi lepo kada bi ovo procitao neko ko se malo razume u ove stvari.

U petak mi je nestao internet negde oko 9, oko 11 sam nazvao da vidim sta se desava, odgovor je bio da nemam struje u zgradi :lol: no dobro, negde oko jedan stigao je internet, samo nisam mogao vise da odem na neke sajtove (Firefox can't establish a connection to the server at XXXXX.com. ), to sam primetio tek negde oko pet, sto znaci da sam morao da cekam do ponedeljka da vidim o cemu se radi. Da ne pricam o tehnicaru zamlati, uglavnom nocas sam poceo da se prekuckavam preko mejla sa direktorcicem Maksneta . U jednom momentu sam uspeo da pristupim sajtu, negde oko pola sata, najvise.

Genije tvrdi da sam banovan, sto je nemoguce iz vise razloga, posle je promenio pricu u to da mi je banovan IP a ne nalog, a za to prvi put cujem... takodje mi to ne lici na taj sajt, uostalom imao sam licne kontakte sa odgovornima tamo, ne verujem da bi me tek tako iz cista mira izbacili, pogotovo sto se to nikada nije ranije desilo. Tako da ispada da sam je kriv, a eto on mi je cak promenio IP adresu ( to je verovatno taj interval u kome me server nije izbacivao ), a oni su banovali i tu novu adresu. Sa druge strane taj sajt je prilicno nervozan sto se tice muljanja, zabranjeni su proxiji i jos neka cuda kojima ni ime ne znam, tako da mi je najlogicnije da je on u petak kada mi je "popravio" internet to uradio na neki... egzotican nacin koji nije po normalnom protokolu. Ja sam sa svoje strane refresovao mozilu, instalirao chrome ispraznio dns kase.... otprilike ono sto neki laik moze da uradi.

Imao sam i ranije takvih problema, no nije mi bilo bas o glavu, ove godine na primer nisam mogao da pogledam ni jedan video na Digital Tutors, izasla mi je dijagnoza da mi je provader zatvorio portove ili .... behu tu jos neke tehnikalije kojih se bas i ne secam, za mene su to spanska sela. A u to vreme ionako nisam imao net po par dana ili nedelja tako da mi to i nije bio najpreci problem.

Izvinite na ovom pisaniju, potrudio sam se da objasnim o cemu se radi. Pitanje od milijun dolara..... ima li logike u ovome sto on meni prica. Uzgred je poceo da mi preti sa clanovima 6 i 7 pa je dodao 8 pa na kraju i clan devet.... ispada da ja krsim ugovor sto trazim svoje, te da ometam normalan rad Maks net mreze :mellow: mislim, ne postoji dovoljno zbunjen smalji za sve njegove price.

tako momcovi, umoljavam nekog sa dovoljno znanja da mi da misljenje, ne znam ni sam sta cu i kud cu.....

Xxx je vec adult... A xxxxx.com je verovatno ono...bas bas zajebano... Tako da :)

Ja sam davno pobegao od njih i ako vlasnika licno poznajem i cesto sam imao privilegiju da mi internet proradi brze nego ostalima...

Ili da se neko zauzme za moj "slucaj" instant...

Mislim da jednostavno nemaju mogucnosti da pokriju sve korisnike podjednako i kako treba...

Ako se ne varam oni rade iskljucivo vajrles...pa se cesto "vade " na vremenske uslove i "nije do nas"

Agregacija je nekada bila vise nego ocigledna, ne znam dal je jos uvek, ali hocu i u neko drugo vreme osim u 4 ujutru da imam placeni protok...

Za konkretno tvoj problem mi nista nije jasno, i voleo bih da cujem nekog ko se vise razume...

ah, nije to xxxx ono sto ti mislis... u mojim godinama to skodi ocinjem vidu, srcu, jetri i ostalom :P

ovo je malo zeznuto za objasniti, u petak sam imao vise nedostupnih sajtova sve sami benignus, napr. sajt jedne igre gde sam gledao artvorkove i tako slicne gluposti, ali sam ih pozatvarao. Ne kapiram da korisnik moze da ucini svoj IP nepozeljnim.... Pa bogca mu nisam ja ratni zlocinac, pa i ako me sumnjice prvo u Hag pa onda ban :huh: ts, ts

• 2 years later...

Radijus vektor su obicne jeftine lopovcine.Secikese.

Moja majka pokusava sa njima da raskine ugovor a oni nasli na zeni od 70 godina da se izivljavaju.

Kao ono, dala baba dinar da udje u kolo a platice ne 10, nego 100 da izadje u njihovom slucaju.

Cigani.

Bezite od njih u RADIJUSU od najmanje 10 km.