Elektroničar Posted June 23, 2015 Report Posted June 23, 2015 Sve bolje fotografije i dalje. Sad samo par zamerki da pazis na fokus generalno, da bude tamo gde je teziste paznje, a to su najcesce oci. Takodje, imas malo problema sa presvetlim regijama, malo smiri hajlajte, tj spusti ih.
todos_d Posted June 23, 2015 Author Report Posted June 23, 2015 Hvala na savetu! Evo još jedne kropovane oči u oči!
slavke1976 Posted June 29, 2015 Report Posted June 29, 2015 Eto, izbaci taj 55-250 iz makro fotografije, i koristi 60mm i bog da te vidi :)
Foto turista Posted June 24, 2018 Report Posted June 24, 2018 ^ Odlican je kadar, i svetlo je dobro, boje dobre, verovatno i ostrina, ne mogu da ocenim u ovako malom formatu... Jedino ne kapiram sta je sa crnom u pojedinim delovima, narocito na krilima, bas je zatvorena bez detalja. Odlican je i kadar u poruci #114.
todos_d Posted September 22, 2018 Author Report Posted September 22, 2018 Canon 77D i Tamron 90mm di.
Sale72 Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 na skoro svim fotografijama ti je promasen fokus i izgledaju streseno, uglavnom malo vremena ulazes u obradu (u poslednjoj si recimo toliko izvukao senke da zrno bas smeta), mislim da treba sam malo bolju selekciju da pravis pre nego sto odlucis da nesto objavis ovde....
todos_d Posted September 22, 2018 Author Report Posted September 22, 2018 Slažem se da nisu dobre... Kad bolje pogledam fokus skoro nigde nije tamo gde treba. Obrada je na lightroom mobile. Potrudiću se da ubuduće pažljivo izaberem fotografije.
simazoran Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 Probaj da radis sa monopodom i rucno fokusiranje, moze da pomogne i rail-sinice za precizno uostravanje.Snimaj ih kada je hladnije u jutarnjim casovima-tada nisu suvise zivahni, a mozes i da ih uhvatis, ohladis u frizideru i onda na miru snimas. Da dodam gusenice mi izgledaju dobro
Recommended Posts