Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

kolega jagodinac, kao foto amater sam jednom prilikom drzao u mom foto klubu predavanje o pejzazu.

tokom pripreme za to predavanje uglavnom sam na netu iscitao sta god sam nasao, pa sam nasao jednu tvrdnju da nije na odmet kada u prednjem planu ima nesto ili neko. a vasa fotofrafija me je podestila na to. ako sam pogresio slobodno smatrajte da je to moje licno misljenje, sto znaci potpuno je nevazano za vas ego

Posted

Ma kakav ego, kakvi bakrači... Eno gore je smajli da vidiš koliko ozbiljno to mislim.

Tvoj komentar moje fotke je na mestu, mada mnogo smo se mi razmazili na Zoni komentarisanjem i nekomentarisanjem. Nekad, dok ja počinjah, to je bilo mnogo direktnije, bez rukavica. Bilo je u fazonu ova fotka ti ne valja i to je to, obriši je i ne glupiraj se... :lol: Danas svi pokušavamo da budemo nekako korektni, evo ja prvi, pa kad komentarišem nečiji evidentno malo slabiji rad, mi to sve izokola, da se neko ne uvredi. A činjenica je da tako kvalitet evidentno opada.

Ne mogu sad sa telefona da iskopam moje prve radove na ovom forumu pa da vidiš kako su mene napušavali. Ali ispalo je da je vredelo.

Posted

nisam napisao da ne valja, ili da nesto ne valja

napisao sam `ja da sam slikao gledao bih da ima nesto ili neko na toj travi u prednjem planu.`

znaci nisam sebe predstavio kao merodavnog sudiju, niti sam napsao kako kazes `fazonu ova fotka ti ne valja i to je to, obriši je i ne glupiraj se... laugh.gif`

da ostanemo na onome sto sam napisao, ok?