Jump to content

Recommended Posts

Posted

misliš na stevannove ? :D

za ovu njegovu obradu više ide neki pejotl, il' koksić :lol: mada zadnja mi nekako legla i ovako prerađena :)

sa druge strane, t@urus je taman potrevio sa obradom, imho. Najbolja obrada je (opet imho) kad se ne vidi, tj kad je i nema ;)

Posted

Hvala drugari, prijaju pohvale dokazanih pejzažista. Kod pejzaža se trudim da ih što manje obrađujem, ne kažem da je samo tako ispravno, prosto meni tako leži. :D

@yagodinac: Baš to što si rekao. Prvi put sam ove godine tamo spojio 10ak dana i resetovao sam se za sledećih godinu dana. Što se tiče rakije, biće i toga kad obnovim dedin voćnjak. :D

Posted
misliš na stevannove ? :D

za ovu njegovu obradu više ide neki pejotl, il' koksić :lol: mada zadnja mi nekako legla i ovako prerađena :)

sa druge strane, t@urus je taman potrevio sa obradom, imho. Najbolja obrada je (opet imho) kad se ne vidi, tj kad je i nema ;)

Mislim na tandaraturusove, ali stevannova obrada nikako nije loša. Štaviše, više naginjem jačoj obradi poslednjih godina "jel tako smo u mogućnosti...", odnosno kad hoću neku priču da vam ispričam - neka to bude baš onako kako sam ja zamislio. U tom smislu boje i obrada su nešto sasvim subjektivno, kao uostalom i svačija percepcija.

Hvala drugari, prijaju pohvale dokazanih pejzažista.

Misliš, dokonih... :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Prezadovoljan sam ovim stm plastikanerima. Dobio sam i uwa i tele za smešnu kintu. Nove. Jes da su plastični, al' rade k'o pravi. :D

... a vidim i smena je počeo da naginje k' plastiku :D