STELLANOVA Posted August 12, 2015 Report Posted August 12, 2015 Saskatchewan - Canada by Slobodan Miskovic, on Flickr 1
banejuga Posted August 14, 2015 Author Report Posted August 14, 2015 IMG_9270 by Branimir Juga, on Flickr IMG_9281 by Branimir Juga, on Flickr IMG_9268 by Branimir Juga, on Flickr
banejuga Posted August 31, 2015 Author Report Posted August 31, 2015 Grebenac - Kanal DTD by Branimir Juga, on Flickr
rastamon Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 proba novog plastikanera :) pogled sa vidikovca, Sokobanja ... gk-7618 by Sasa Rajkovic, on Flickr
Duh sa sekirom Posted September 19, 2015 Report Posted September 19, 2015 Prvo brdasce od vikendice? :D A gde na Tari je ovo?
D_W Posted September 19, 2015 Report Posted September 19, 2015 :P Spomenuo sam jer to je jedna od prvih fotki sa Tare. Sljivovica valjda, blizu onog informativno-edukativnom centra . Desno od pravca slike je stari hotel tara i jezerce Jarevac pa dalje ide staza kroz sumu za hotel Beli bor. Putem je vikendica izmedju Omorike i Mitrovca. Inace smo posetili sve vidikovce u okolini. Jedino sto je uvek bilo izmedju 12-15h. :mellow: Evo i fotke da ne bude spam.
rastamon Posted September 25, 2015 Report Posted September 25, 2015 r-7822 by Sasa Rajkovic, on Flickr
ywanho_bg Posted September 26, 2015 Report Posted September 26, 2015 Prvo brdasce od vikendice? :D A gde na Tari je ovo? A ti kao ne znas gde je? :-)
Duh sa sekirom Posted September 26, 2015 Report Posted September 26, 2015 A ti kao ne znas kol'ko moze da razvije? :D Ma znao sam odmah nego malo da zahebavam :D D_W takoreći moj kraj :D
ywanho_bg Posted September 27, 2015 Report Posted September 27, 2015 A ti kao ne znas kol'ko moze da razvije? :D Ma znao sam odmah nego malo da zahebavam :D D_W takoreći moj kraj :D Pa jeste, kad iznad one kucice imas i malinjak, a malo ispod dve livade. Lako je tebi. :D Sa neke slicne lokacije je prva, a druga sa pomenutog jezera Jarevac. 1. Baliranje sena2 - NP Tara, Racanska sljivovica by Ivan Nenadovic, on Flickr 2. Jezero Jarevac, NP Tara by Ivan Nenadovic, on Flickr
Duh sa sekirom Posted September 28, 2015 Report Posted September 28, 2015 Pa jeste, kad iznad one kucice imas i malinjak, a malo ispod dve livade. Lako je tebi. :D Na kraj sela zuta kuca ti ti ti... :D Nenadovicu, ti si se kanda slabo oznojio tamo :D Polako bre, bice :lol: Nego, ovo seno, vec balirano a izgleda kao da se jos nije osusilo, sta bi to moglo biti? :D Rastamone bas dobar Rtanj. Stevane a sto ih ne skloni kad je 'vako lako? D_W ova druga mi se cini malo presaturisana, tj. nekako su boje cudne, nebo pogotovo, jel si siguran da si ti to dobro "ispeko"?
ywanho_bg Posted September 28, 2015 Report Posted September 28, 2015 Moze biti svasta, a najpre do mene ili moje shaume (monitora na laptopu), a bice na kraju da je kombinacija ta dva. Kriv sam po svim osnovama. :-)
Recommended Posts