Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa ono... Proćaskali smo malo uz klopu (koja jeste super) i ukapirao sam da je dotični cool ali nema mnogo smisla za biznis :)

Ja bih onde dosad napravio diznilend a on još nije izmestio štalu :lol:

Posted

Mozda covek ne zeli Diznilend, hocu reci da polazim od sebe kako sam stariji sve mi manje treba, radim onoliko koliko mi je potrebno za meni bitne stvari a pri tom jako pazim da sebi ne narusim mir na koji sam navikao. ;)

Posted

Ja sam pomalo osetljiv na takve matore egzibicioniste; moj je pokojni deda ostavio grdne stotine kvadrata po Staroj Planini u selima gde asfalt ne postoji. Ali bitno je bilo da je on bio gazda u selu, ili kako ti reče njegov duševni mir.

Nema veze, sad samo mogu da pravim tehno-partie u nedođiji sa tim nekretninama :D Eto, pozvani ste svi.

Posted
Nema veze, sad samo mogu da pravim tehno-partie u nedođiji sa tim nekretninama :D Eto, pozvani ste svi.

moze, ali samo bez tehna B)

• 2 weeks later...
Posted

Hvala @yagodinac :)

Evo jedne gde me zeznuli pregoreni oblaci. Doduse, samo drvo mi je bilo interesantno. Oblak na licu mesta nisam ni video zbog loseg svetla, ali kad sam kasnije u obradi smanjio ekspoziciju, ukazao se i on. :huh:

19196294619_a4868e01a6_c.jpg

Posted

Da nisi mozda malo prećerao sa dramaturgijom na oblacima? :)

Pogledao sam obe na flickru i pored flekendzi na senzoru nesto mi tu jos ne stima, kao da je fokus nekako omasen, nekako kao da je premekano bilo pa si kontrastom i klaritijem pokusao da vratis, mozda je svetlo lose, u koje doba dana je fotkano i kojim objektivom?

• 2 weeks later...