yagodinac Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 Krupajsko vrelo: Wellspring of Krupaja by milan miloradovic, on Flickr ...i ribnjak veselog domaćina, koji je vlasnik celokupnog zemljišta oko vrela. Što se mene tiče, za svežu pastrmku jedino vredi ovde doći. Wellspring of Krupaja by milan miloradovic, on Flickr 1
Foto turista Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 ^ Ova prva je kao iz neke bajke, bas mi se dopada :)
Elektroničar Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 yagodinac, gospodin čiča je car, pastrmka je odlicna, ali sir je najbolji koji sam u zivotu jeo...
yagodinac Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 Pa ono... Proćaskali smo malo uz klopu (koja jeste super) i ukapirao sam da je dotični cool ali nema mnogo smisla za biznis :) Ja bih onde dosad napravio diznilend a on još nije izmestio štalu :lol:
1odKolega Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 Mozda covek ne zeli Diznilend, hocu reci da polazim od sebe kako sam stariji sve mi manje treba, radim onoliko koliko mi je potrebno za meni bitne stvari a pri tom jako pazim da sebi ne narusim mir na koji sam navikao. ;)
yagodinac Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 Ja sam pomalo osetljiv na takve matore egzibicioniste; moj je pokojni deda ostavio grdne stotine kvadrata po Staroj Planini u selima gde asfalt ne postoji. Ali bitno je bilo da je on bio gazda u selu, ili kako ti reče njegov duševni mir. Nema veze, sad samo mogu da pravim tehno-partie u nedođiji sa tim nekretninama :D Eto, pozvani ste svi.
f16 Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 Nema veze, sad samo mogu da pravim tehno-partie u nedođiji sa tim nekretninama :D Eto, pozvani ste svi. moze, ali samo bez tehna B)
Alexey Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 Jeste. Zivis u Norveskoj ili? Nazalost ne :( ali mesto je izuzetno upecatljivo, videh ga na nekoj fotki prosle godine i odmah sam ga "umemorisao" :)
yagodinac Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 Bravo za zadnju. Možda može još malo kontrasta na zemlji, ali je kadar i razmišljanje za primer.
hellenic Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 Hvala @yagodinac :) Evo jedne gde me zeznuli pregoreni oblaci. Doduse, samo drvo mi je bilo interesantno. Oblak na licu mesta nisam ni video zbog loseg svetla, ali kad sam kasnije u obradi smanjio ekspoziciju, ukazao se i on. :huh:
Duh sa sekirom Posted July 5, 2015 Report Posted July 5, 2015 Da nisi mozda malo prećerao sa dramaturgijom na oblacima? :) Pogledao sam obe na flickru i pored flekendzi na senzoru nesto mi tu jos ne stima, kao da je fokus nekako omasen, nekako kao da je premekano bilo pa si kontrastom i klaritijem pokusao da vratis, mozda je svetlo lose, u koje doba dana je fotkano i kojim objektivom?
sira Posted July 5, 2015 Report Posted July 5, 2015 2009:03:06 11:12:26 f9 1/2500 kit Pokušaj da izvučem bregove :rolleyes:
Duh sa sekirom Posted July 5, 2015 Report Posted July 5, 2015 :D Dobro je da si je nasao posle 6 godina :D
MUSASHI66 Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 Izlazak sunca, Piney Creek, Colorado PineyLake-39 by D T, on Flickr
GoneShootin' Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 Untitled by Nenad Tanaskovic, on Flickr 1
yagodinac Posted July 21, 2015 Report Posted July 21, 2015 Gibson Flying V by milan miloradovic, on Flickr
Recommended Posts