unread 1 Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 verovatno je bilo vec negde al NUmem da iskopam... problem koji traje vec godinama, a nikad da ga resim i svaki put se navikavam na kvadrate i ostala geometrijska tela na mestima domacih karaktera... guglao ali bezuspesno. pokusavao sam da brljam ali takodje bezuspesno. ima li leka i sta mi je ciniti ? imam vlc, mplayer i quick time player. u pitanju je OSX... Link to post Share on other sites
Sarajevac 0 Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Nije Afrika pa da ti trebaju afrikati. Link to post Share on other sites
dzonivajsmiler 0 Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Problem je u kodnom rasporedu u SRT file-u. Što činiti. Otvori SRT file u Notepad-u. Ideš na SAVEAS i izabereš ALL FILES, extenzija *.SRT i ono najbitnije ENCODING (prozorče levo od SAVE) izabereš UTF-8. Inače, muku mučim sa istim kod gomile ebukova prilikom konverzije iz formata u format i sl. Ja u poslednje vreme, pošto mi TV prikazuje jaaaaaaaaako sitan titl radim hardcoding titla u video file, samo za na TV kad gledam sa klincima preko VidCoder-a. Nema tih problema kad ih on vidi kako treba i ne razmišljam se da li plejer čita SRT ili ne. Link to post Share on other sites
@work 4 Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 VLC http://www.elitesecurity.org/t403568-VLC-p...em-sa-titlovima Link to post Share on other sites
unread 1 Posted December 15, 2014 Author Report Share Posted December 15, 2014 Aj cu probam veceras... Pa javljam...hvala Link to post Share on other sites
Recommended Posts