Elektroničar 31 Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 Labudovi Link to post Share on other sites
Zlacun 4 Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 Ал си их скоцко! Мени добра. Link to post Share on other sites
Elektroničar 31 Posted November 11, 2014 Author Report Share Posted November 11, 2014 Hvala, jedan je izcontent-aware-ovan, ali dobro :D Link to post Share on other sites
Kisha 53 Posted November 12, 2014 Report Share Posted November 12, 2014 lijepa Link to post Share on other sites
Sarajevac 0 Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Ja bih se dimnjaka odrekao po svaku cropnu cijenu al ti opet bolje znas sta ti je činit :D Link to post Share on other sites
silenthunters2 0 Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Htedoh to reci jos kad je postavljena, ali nisam ja tamo neki dr mr :D Labudovi fino odvuku pogled ka dimnjaku, ali se on tamo i zadrzi i onda nishta od prelepog prvog plana... Link to post Share on other sites
Elektroničar 31 Posted November 13, 2014 Author Report Share Posted November 13, 2014 Nisam ni ja neki dr mr, ali imate vi momci pravo, Boga mi :D Labudovi - zakropani Link to post Share on other sites
Mikri 13 Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 A gde su gipsani radovi? :lol: P.S: meni bolja nekropovana.... Link to post Share on other sites
silvija.kocic 0 Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Obe su lepe. :rolleyes: Link to post Share on other sites
silenthunters2 0 Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Ja nisam mislio da se crop-uje, samo da se izbaci dimnjak :D znamo da znas kako :D Link to post Share on other sites
t@urus 0 Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Lakše mu da kropuje nego da klonira. Pa je pribegao lakšem načinu da dimnjak nestane. :lol: Slažem se sa drugarima, prva verzija sa ili bez dimnjaka svejedno. Naglašava dubinu prostora. Link to post Share on other sites
pogor 1 Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Bolja prva, dimnjak možeš da kloniraš, to je danas dozvoljeno ili bar ga učiniš manje vidljivim bacajući meki magični fog po njemu. :) Link to post Share on other sites
Elektroničar 31 Posted November 15, 2014 Author Report Share Posted November 15, 2014 Ajde da mi je neko rekao da cu da fotografisem labudove, mozda bih i poverovao, ali da cu ovoliko verzija da imam - nikako :D Labudovi - prekrpljeni Link to post Share on other sites
KerimPaucina 1 Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 Meni se najvise svidja ona sa dimnjakom... :mrgreen: Salimse, poslednja je tiptop :) Link to post Share on other sites
lvuletic 0 Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Ajde da mi je neko rekao da cu da fotografisem labudove, mozda bih i poverovao, ali da cu ovoliko verzija da imam - nikako :D Pa šta misliš zašto malo ko kači fotografije? Mislim, 'beš fotografiju daj da mi to nacrtamo, al' ako se ne uvatiš za levo uvo, ne okreneš tri puta u krug kontra od kazaljke na satu i ne vikneš "Iš pile preko žile!" nema ništa od toga :D Treba vam ukinuti fotšop. Link to post Share on other sites
silenthunters2 0 Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 A sta bi ti vrsni nefotoshopisto uradio u ovom slucaju? Samo nemoj da mi kazes da ne bi ni fotkao ovu fotku, to ne priznajem kao odgovor :D Elektronicar - poslednja verzija fantastichna. Link to post Share on other sites
lvuletic 0 Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Kako šta pa vikao iš, iš! dok ih ne sklonim od dimnjaka i ne poređam kako ja oću :D Radio ih tešnje, spustio dupe i kadar malo niže pa radio do ivice horizonta... Ostavio dimnjak na kraju krajeva. Najozbiljnije. Prva mi je najbolja, ostale su monotone. Link to post Share on other sites
Elektroničar 31 Posted November 16, 2014 Author Report Share Posted November 16, 2014 Luka, nije da se vadim, ali tesnje od 200mm nemam, a labudovi kad vide ljude koji im bacaju leba ne reaguju ni na kalas, a ne na is. Nize nije moglo od uzvisine keja, a iskreno ne bih ni hteo da im kidam vratove linijom horizonta sve i da sam mogao. Mislim, nije da sam posvetio ultra paznje ovoj fotografiji, kao sto rekoh - nisam bas neki postovalac ovih ptica, malo mi glue i kicaste, ali dobro. Samo sam ih video odvojene, pa rekoh sto da ne. Ovo za monotonost i ja mislim, ali ni na prvoj bas ne pomaze dimnjak, vise je razbija smetanjem, nego nekim normalnim ucescem... Link to post Share on other sites
lvuletic 0 Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Ma do jaja je dimnjak, nekako dodaje dršku na romboid koji čine labudovi :D Ne, ozbiljno, meni se prva najviše dopada. Labudovima izbegavam da priđem previše blizu, guska je guska, zajebi, još su ove velike. :D Link to post Share on other sites
lvuletic 0 Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 U stvari ne... Paralelopiped, nije savršen romboid :lol: Link to post Share on other sites
Homer 7 Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Prva je ipak prva i najbolja, slušaj svoje srce a ne stockere :lol: Link to post Share on other sites
lvuletic 0 Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 E to, sve je rečeno, ako slušaš stokere - zaboravi fotografiju :D Link to post Share on other sites
Recommended Posts