Jump to content
Sign in to follow this  
Belgrade Behance Reviews

Belgrade Behance Reviews 2014

Recommended Posts

Drugi Belgrade Behance Reviews 2014. održaće se 9. novembra u Mikser House-u od 15 do 21h!

Mlada grupa kreativaca "Lege Artists" iz Beograda treći put organizuje ovaj događaj u Srbiji u saradnji sa softverskom kompanijom AlsterCloud i marketinškom agencijom SuperDot.

 

Prošlogodišnji događaj je bio jedan od najvećih na svetu u ovoj seriji događaja koja se održava u 70 zemalja u jednoj nedelji.

Centralno dešavanje je PORTFOLIO REVIEWS - 10 paralelnih radionica iz 10 različitih kreativnih oblasti pod moderiranjem 10 različitih “vođa”:

Animation and Motion Graphic - Dane Blačić

Photography - HiiShii Studio

Icon Design - Peđa Rusić

UI Design - Hana Tegeltija

Graphic Design / Branding - De:Work

Ilustracija - Uroš Savić

Character / Toy design - Nenad Dodić

Game Design - Uroš Banješević Madheadgames

Web Design - Vladimir Babić

Interior Design - Mirko Tadić

 

Radionice su koncipirane tako da će svako od učesnika moći da da i dobije feedback vezan za Behance projekat koji predstavlja! Ove godine, svaki od vođa radionica će odabrati jednog od učesnika radionice kao najperspektivnijeg, koji će na Završnoj reči dobiti po Behance coin. PRIJAVE za prezentatore - učesnike radionica su otvorene do 3. novembra 2014. godine.

Od 18h počinje i traje paralelno sa radionicama AKS ME ANYTHING by Nova Iskra, program besplatnih profesionalnih konsultacija na kojima će učesnici moći neometano i besplatno da razgovaraju sa izabranim konsultantom iz domena dizajna, IT­a, preduzetništva, autorskog prava i srodnih oblasti, tokom “svojih” 15 minuta.

 

Na galeriji Miksera će takođe biti održana IZLOŽBA 10 odabranih radova sa Behance-a. Ove godine koncept izlaganja je osvežen kombinovanjem maketa, uramljenih slika i ištampanih radova. Posetioci će moći da glasaju kao i prošle godine - lepljenjem Appreciate Stikera. Učesnik izložbe koji bude imao najviše glasova - zalepljenih Appreciate stikera, dobiće mogućnost da besplatno pohađa neki od Sertifikovanih kurseva SAE Instituta po svom odabiru.

 

Nakon završetka Portfolio Reviews radionica i Aks me anything dela, iskusni dizajner Goran Bajazetov će u okviru dela programa SPOTLIGHT PRESENTATION govoriti o tome kako se razvijala njegova kreativna karijera od freelancera do osnivanja “Saturized” interaktivne agencije. Publika će imati “svojih” 15 min. za pitanja.

 

Potpuna novina ove godine je CREAT(IV)E CAREER - mogućnost da se mladi kreativci povežu i sa potencijalnim poslodavcima. Pet poznatih beogradskih IT kompanija imaće svoj štand tokom čitavog trajanja događaja, a kreativci će moći da im se predstave, popričaju o mogućnosti zaposlenja, ostave CV itd.

 

Posetioci mogu da se registruju na sajtu, mada je ulaz otvoren za sve.

 

Na ovom i ovom linku možete pogledati kako je bilo prošle godine.

 

Za ceo program posetite sajt: www.belgradebehancereviews.rs

FB stranica: www.facebook.com/belgradebehancereviews

 

Pozdrav i vidimo se! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ove godine organizovali smo deo programa koji smo nazvali Creat(iv)e Career sa ciljem da povežemo poslodavce i kreativce - 4 beogradske kompanije

Alstercloud http://alstercloud.rs/

Nordeus http://www.nordeus.com/

VUCX http://www.vucx.de/ i

Mosquito http://mosquito.rs/

imaće svoje štandove tokom celog događaja na kojima će animation, UI/UX, game i grafički dizajneri moći da ostave svoj kontakt/portfolio radi eventuanog kasnijeg poslovnog angažmana.

 

Vidimo se sutra u Mikseru od 15h!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni je ovo bio jako lep događaj. Već koliko sutra mi je nedostajao druženje sa kolegama iz branše. Voleo bi da sam imao priliku i mogućnost da učestvujem i na drugim radionicama. A voleo bi i da su radionice bile konkretnije, da su trajale duže, i da se na njima doslovno radilo i učestvovalo u nekom korisnom projektu.

 

Neki kontakti su se ostvarili, neki nažalost nisu, al događaj će mi ostati u lepom sećanju.

 

Danas je sve pomalo čudno. Eto.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...