Nemo Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 Svaka cast. Za sve redom. Naterao si me da razmisljam o "bucket list"-i. Doslo vreme.
gusgus Posted October 15, 2014 Author Report Posted October 15, 2014 @gusgus: sjajna avantura, zavidim :) Pitanje: s obzirom na to da su ti Enfildi koje ste vozili indijska proizvodnja skoro pa 50 godina starog engleskog dizajna motora... Koliko bi bilo moguce otici tamo, kupiti dva i dovesti se nazad skroz do Hrvatske/Srbije? :) i u smislu masina i da li bi uspeli da izguraju, i u smislu papirologije oko motora i oko prolaska svih granica do ovamo. Skoro pa nikako, užasna komplikacija je za izući izvozne papire. Nisam čuo da je itko to napravio. Ono što se može ( i što planiram uskoro :) ) je uvesti 30+ godina star motor kao oldtajmer. Tako to i stranci rade. Oko 1000 eura je dobar uređen 350, i oko 400 eura je pakiranje i slanje brodom u Rijeku. Čekam još neke informacije o carini i ostalim troškovima
Punto Abarth Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 jos jednom sve pohvale i za putesestvije, a i za motor, i za fotke, a i avatar ti je bas fin jedan gospodin, obozavam ga :)
multiprakticar Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 Hvala što si podelio ovo sa nama. Uživao sam čitajući.
AMomcil Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Hvala Gusgus, hvala puno! Nemam tu drugo sta dodati, samo veliko Hvala. Moja draga dodaje jos jedno "hvala", jer njoj nije bas bilo svejedno ni sto sam obisao do sada bajkom solo 31 zemlju Evrope, a skoro sam nesto poceo sanjariti o obilasku Tajlanda na Hondi Cub, sad eto i Indije na Enfildu..
gusgus Posted January 2, 2015 Author Report Posted January 2, 2015 Hvala Gusgus, hvala puno! Nemam tu drugo sta dodati, samo veliko Hvala. Moja draga dodaje jos jedno "hvala", jer njoj nije bas bilo svejedno ni sto sam obisao do sada bajkom solo 31 zemlju Evrope, a skoro sam nesto poceo sanjariti o obilasku Tajlanda na Hondi Cub, sad eto i Indije na Enfildu.. hahah...zarazno je putovati motorom :lol: ovo po Tajlandu zvuči skroooz OK . ako se netko odluči krenuti motorom iz Delhija, obavezno odite na Karol Bagh gdje je najveći sajam motora. tamo potražite Lalli Singh-a koji je živa legenda Enfield scene i izuzetno pošten i korektan čovjek. Od njega rentajte ako ste na kraćoj turi ili kupite motor (isplativije za duže ture za ture pa mu ga poslije prodajte). Lalli Singh na Facebooku http://www.lallisingh.com/ a ove svoje crtice sa putovanja sam skupio i na blogu, više manje, isto kao i ovdje : http://ciglanaistok.blogspot.com/ nekih ekstra fotki ima na fejsbuku : Kashmir - Ladakh
Photodjo Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 svaka cast za reportazu i poduhvat :) nego jel imas neki sajt/galeriju gde se mogu videti fotke sa prosle reportaze iz Indije posto se ovde u temi na DZ vise ne vide?
gusgus Posted January 2, 2015 Author Report Posted January 2, 2015 Nemam.. Samo na fejsbuku ali je public galerija pa se da pogledati indija 2013
Recommended Posts