Jump to content

Fyu.se - nova aplikacija za mobilne


Recommended Posts

Evo jedne jako zanimljive aplikacije za mobilne forme fotografskih uredjaja :)

 

klik na link > fyu.se

 

Aplikacija "Fjuz" trenutno dostupna za Aple ali kako sam iz insajderskih izvora dobio obavještenje, sredinom septembra će biti dostupan i za Androida, a čak i unapred instalirana na neke buduće uredjaje.

 

Ha - nije video i nije fotografija, već je snima prostor umjesto vremena. Fora je da krećući se oko objekta "mašete" vašim telefonom, krećući se okolo ili unutar objekta. Program škljoca i snima prostor. Kako se krećete, program snima sve više i više prostora i koristeći posebno razvijen 3D algoritam, popravlja kretanje i popunjava rupe...

 

How it works Wave diagram WAVE Recording is simple: just tap, hold, and wave. As you wave your phone, Fyuse takes snapshots of the world from different viewpoints. Since it records space rather than time, the more you move -- and the more new things it sees in the world -- the more pictures it takes. Render diagram RENDER Then the "rendering" icon appears, and science takes over. Using fancy 3D processing algorithms, Fyuse turns your pictures into a spatial photo: smoothing your motions, filling in the gaps, and trying to make the result as aesthetically pleasing as possible.

 

evo Fjuz galerija našeg člana Ender-a sa Burning Man-a

 

Poluzvanično: očekuje se da će se nakon puštanja android aplikacije pokrenuti i jedno takmičenje za najbolji Fjuz. Nagrada je najavljena iz Apple tabora :)

Link to post
Share on other sites

Koja buljaga tj bad luck... iam iphone4 u shteku i ipad mini i ni na jednom ne radi...ne kontam, pise da podrzava ipad a onda kad kliknem na kameru pise da podrzava samo iphone 4s i 5 ? steta, su me iznervirali a bas mi sad treba tako nesto za prezentaciju. beshga cekam da izadje za android.

U medjuvremenu mogu da preporucim finu aplikaciju za timelapse... LapseIt Pro.

pozzzz

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...
Moj telefon podrzava, ali aplikacija ipak ne radi, tj ova beta verzija na androidu.

 

Pise samo pri pokretanja "Unfortunately, fyuse beta has stopped."

 

Hej Goshke, hoces molim te da mi bacish na pm koji je uredjaj u pitanju. optimizovani smo za android 4.4

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...