Jump to content

Skril (MoneyBookers) problem

nik_one

Recommended Posts

Pozdrav svima. Vec neko vreme koristim Skrill da novac zaradjen na freelancer.com prebacim na moj devizni racun u Srbiji i prvi put naleteh na problem. 26.08.2014. novac su poslali u moju banku ali jos uvek nista ne "leze". Predhodne transakcije su mi stizale za 3-4 dana.

Interesuje me da li je neko imao slicnih problema sa njima i koji je najbolji nacin da se to resi. Nabasao sam i na njihov support forum gde se ljudi zale da skrill ne odgovara na zalbe azurno.

Poz

Pozdrav,

ja sam imao identican problem nedavno. Sredinom jula sam povukao novac sa Skrilla, i kao sto ti kazes, treba nekih 3-4 radnih dana da novac legne na devizni racun. Ali ovog puta je proslo skoro mesec dana. Niko nije znao u cemu je problem. Skrill support je jednostavno prespor ali sam ih ipak toliko spamovao porukama da su se malo potrudili i na kraju nasli problem. Problem je napravila moja banka, jer je pocetkom godine menjala svoj BIC (Bank Identifier Code). Ja to nisam znao, jer me nisu obavestili o tome, niti sam imao ikakve transakcije od pocetka godine. Dakle, promenili su BIC i uveravali me da su svim bankama sveta javili o ovoj promeni. Ali izgleda da im je promakao Skrill... Na kraju mi je i Skrill javio da je u tome verovatno problem. U banci su mi dali taj novi BIC, ja poslao Skrill supportu, oni su mi updateovali account i u narednih 2 dana novac je legao.

Poz

• 1 month later...

Nekoliko mojih saradnika i ja imamo problema sa Skrillom. I dok su jednom od njih odgovorili i nakon dva dana mu prebacili novac u banku, drugom kolegi i meni se još uvek nisu udostojili ni da odgovore. Čuo sam da tako obrću novac, a vlasnike naloga zavrću pričom o greškama banke. Po svoj prilici, posle brojnih godina korišćenja njihovih usluga moraću tražiti neki drugi način.

Ne vredi, čak mi ni ne odgovaraju. A jednom od mojih saradnika su odgovorili da imaju tehničkih problema i da se nadaju da će uskoro rešiti, a ako ne reše u narednih sedam dana, da ih ponovo kontaktira. A čekamo već 20 dana!!! Što je najgore skinuli su mi novac sa računa. Vidim da ću morati preći na Neteller. Nisam ga koristio, ali mi kažu da su veće provizije.