dcsk Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 Pozdrav svima! Unaprijed se izvinjavam ako negdje već postoji ova tema. Pretražila sam sve i nisam pronašla odgovore koji mi trebaju. :unsure: Osvojila sam nagradu na takmičenju na 99 design. Interesuje me kakva su vaša iskustva sa naplatom,konkretno da li odabrati pay pal ili moneybookers(na WU i ne pomišljam,pošto sam čula da oderaše). Kakva je procedura za registraciju na pay pal i da li to uopšte funkcioniše nekim normalnim putem?(bez da šaljem gomilu mailova svaki dan,vadim gomilu papirologije,a da ne uspijem ništa naplatiti ili sl.) Pitam konkretno za način plaćanja u Republici Srpskoj. Našla sam slične postove za Moneybookers,ali su stariji,tako da nisam sigurna koliko su mjerodavni sada,pa ako ima neko novijih iskustava da me posavjetuje,bila bih jako zahvalna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IRdesign Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Najbolja varijanta ti je Payoneer kartica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts