lvuletic Posted July 24, 2014 Report Posted July 24, 2014 E ovo je Marfi već. Uopšte ne znam šta se desilo sa levels alatom, gde sam kliknuo, šta sam pomerio, šta sam podesio ili razdesio. Uopšte nemam ideju. Očekivano radi samo sa Enhance brightness and contrast Sa svim ostalima iskompresuje histogram na 1/3 i nagura ga ka tamnom delu. Ovako: Šta je sad zbrljano?
lvuletic Posted July 24, 2014 Author Report Posted July 24, 2014 Ja reko reći ćeš pređi na Meka :D Jok, CS6. Anyone?
guru Posted July 24, 2014 Report Posted July 24, 2014 Ma pre ili kasnije svi ce preci :) Ovo ne mora da znaci da je Photoshop, moze i Windows da zabrlja. Uradi restart i ima da se popravi :):)
Elektroničar Posted July 24, 2014 Report Posted July 24, 2014 Jesu tebi sigurno dobri target colors? Meni ovo malo deluje izmesano...
ywanho_bg Posted July 24, 2014 Report Posted July 24, 2014 Jes glupo da highlights bude sivo, a midtones belo. Javi sta se desava posle restarta. :D
lvuletic Posted July 24, 2014 Author Report Posted July 24, 2014 Ma jok, obrisao Adobe Photoshop CS6 Prefs.psp, prilikom starta PS-a generisan novi, podesio šta sam kako navikao i normalno sve radi. AL baš me zanima šta mu se desilo :D EDIT: nisam ni morao da brišem prefs, da sam lepo gledao šta je sa shadows, highlights i mids bilo bi mi jasno :D
ywanho_bg Posted July 24, 2014 Report Posted July 24, 2014 S.eb'o te Windows. Da si imao ovo ne bi ti se desilo. :D
istankov Posted July 24, 2014 Report Posted July 24, 2014 mjok nego neki tamni tipovi na fotki pa PS prepoznao sta treba da radi. Artificial intelligency jbg :D
vili Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 Potpuno logicno ponasanje histograma s' obzirom da su ti flipovani Midtones i Highlights. E sad, kako si to izveo, to samo ti mozes da znas. Mozda si slucajno pogresno pickovao.
lvuletic Posted July 25, 2014 Author Report Posted July 25, 2014 Pa rekoh ja već EDIT: nisam ni morao da brišem prefs, da sam lepo gledao šta je sa shadows, highlights i mids bilo bi mi jasno :D :)
istankov Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 kakve si postavke i njuske stavio dobro ti nije napravio negativ :D
jovbranko Posted July 26, 2014 Report Posted July 26, 2014 Ma pre ili kasnije svi ce preci :) Ne mislim da započinjem flame, ali izgleda da će dizajneri polako prelaziti na Windows, a ne na Mac. Mercury Engine na Mac-u sve više i više zaostaje za Windows-om. U Ps-u i video aplikacijama je razlika već osetna, a Mercury u Illy-ju je, za sad, dostupan samo na Windows-u, i ne zna se kad će biti dostupan na Mac-u... Pozdrav.
Recommended Posts