DullaYa Posted May 26, 2014 Report Posted May 26, 2014 Cao svima, moj demo reel... Poz https://vimeo.com/96023685
LuckyBug Posted May 26, 2014 Report Posted May 26, 2014 Imas bas lepih kadrova na kraju koje bi ja licno voleo prve da vidim, ona prelivanja meda i cokolade su lepa ali spora, fokusirao bih se na one koji su dinamicni. Inace moj savet je stavljati FX artist umesto dynamics, jer i recruiteri i kolege traze u vecini slucajeva po tom keyword-u ako nista na sigurnom si tlu u tom slucaju. Moja 2c sto bi rekli, svako dobro :)
DullaYa Posted May 26, 2014 Author Report Posted May 26, 2014 Hvala, ja izbegao to FX zato sto nisam ubacio nista od dimova, vatri, razbijanja, Mozda je bolje da sam ovo nazvao fluid's demo reel, mada opet i to u nekim slucajevima ne odgovara, kao sto i ovo dynamics na kraju nije najsrecnije. U svakom slucaju, sledeci ce biti sa tim elementima pa samim tim i ime FX :) Hvala
zlatantoon Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 Radovi su stvarno vrlo profesionalni, svaka ti cast!!!
Recommended Posts