Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne znam da li sam jedini, jedva uspem da pogledam nove teme na zoni, non stop ova greska iskace.

/ 408 Request Time-out

Your browser didn't send a complete request in time. /

Posted

Meni isto ovo non-stop izbacuje, nekad je potrebno daa više puta učitam stranicu da bi radilo kako treba. I forum mi je dosta trom od kad je bilo onih spamera.

Posted

idi bre, pre 2 dana je toliko zabagovao da satima nije radio uopste. Vec sam poceo da paranoisem da gospodin "dramska pauza" nije umesao usne, pardon prste :lol:

Posted

@mikri> Posebno što se to desilo posle Vladinih fotki i teksta. Ja sam gotovo siguran da je gospodin čitalac Veberovih dela umešao prste i rekao Trunksu da ćuti i da se sve to radi zbog spamera, koji su opet njegovo maslo. :lol:

i ove četristoosmice su njihovo maslo. Čisto da nas upozore da demokratija nije za ove prostore!

UAAAAAAAAAAAAAA!

Posted

Gospodo... ako me pitate da li je normalno da se ovo dešava, reći ću vam da nije.

Premešteni smo na novi server, Plus hosting obavešten o greškama, radimo na rešenju.

Posted

Evo jutros je jos gore, sada sam isao na pregled novih poruka i svaki (bukvalno svaki) link koji sam otvorio u novom tabu je bio 408 :(

Posted

Meni najviše ide na nerve kad moram da prođem kroz confirm resubmition prilikom logovanja ... a na telefonu sam jutros morao u playstore da zanovim chrometa, jer je totalno zabagovao ...

ima il rešenja na vidiku ?

Posted

Pozdrav, ekipa!

Javljamo se iz Plus Hosting tech. supporta.

Svi koji imaju problema s 408 Request Time-out, da li možete ispuniti dole navedenu "formu" (ako ne znate neko polje, možete ostaviti prazno) i poslati je na PM:

[b]IP[/b]:
[b]ISP[/b] (pružatelj internet usluga):
[b]Host[/b] (domena):
[b]Useragent[/b] (Browser):
[b]Operativni Sistem[/b] (i verzija):

IP adresu možete saznati na http://ipadresa.com/

Primer:

IP: 85.114.56.34

ISP: Telekom Srbija

Host (domena) ili path: plus.rs

Useragent (Browser): Chrome 35

Operativni Sistem (i verzija): Ubuntu 14.04

Svesni smo da su neki od ovih podataka možda nepotrebi, no ne želimo isključiti ništa što bi moglo biti korisno pri rešavanju problema. Imamo par ideja šta bi mogao biti uzrok ovome, no nismo u potpunosti sigurni.

Hvala.

P.S: Ako ima koji napredan korisnik može PM-om poslati TCP dump, ili baream headere requesta i responsea.

Posted

Pozdrav,

napravili smo izmene na serverima, te bi to trebalo rešiti 408 Request Time-out problem. No, ukoliko se nekome i dalje javlja neka se javi ovde (u threadu), pošalje PM ili email na support[at]plus.rs.

Lp!