soul_of_me Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Kako moze da se kreira kontinualan zvuk "od nule", putem podesavanja frekvencije i drugih parametara? Ukratko, hteo bih da kreiram muziku koja se sastoji od razlicitih apstraktnih zvukova (koji bi se npr. pretapali iz jedne frekvencije u drugu). Znaci ne zanimaju me imitacija / snimanje instrumenata niti koriscenje bilo kakvih klipova. Zanima me kreacija "od nule" za kompom, sa sto vise kontrole i slobode. Koji program je najbolji za ovako nesto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enderson2Moris Posted October 13, 2018 Report Share Posted October 13, 2018 Kako moze da se kreira kontinualan zvuk "od nule", putem podesavanja frekvencije i drugih parametara? Ukratko, hteo bih da kreiram muziku koja se sastoji od razlicitih apstraktnih zvukova (koji bi se npr. pretapali iz jedne frekvencije u drugu). Znaci ne zanimaju me imitacija / snimanje rapper instrumenata niti koriscenje bilo kakvih klipova. Zanima me kreacija "od nule" za kompom, sa sto vise kontrole i slobode. Koji program je najbolji za ovako nesto? Thanks buddy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyc Posted August 31 Report Share Posted August 31 VCV Rack. Softverska emulacija Eurorack standarda za modularni hardver za generisanje i obradu zvuka. I bolje nego hardver, udobnije, a isto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts