silvija.kocic 0 Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 hehehhe, hvala, hvala :D :rolleyes: Link to post Share on other sites
KerimPaucina 0 Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Cestitke! :) Link to post Share on other sites
koristnik 0 Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Bravo, zasluženo :) Link to post Share on other sites
silvija.kocic 0 Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Hvala drugari :) I dalje ne znam gde da postavim naslov nove teme za naredno takmičenje. :unsure: Ja ću ovde napisati tri predloga, pa kad admin reši nek izabere i otvori temu sa informacijama u vezi roka slanja fotografija i svega ostalog što treba.... Dakle, mislim da bi bilo zanimljivo videti vaša viđenja i razmišljanja na temu: 1. TIŠINA ili 2. NADA ili 3. POGLED :rolleyes: Link to post Share on other sites
Elektroničar 29 Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Cestitke :) Link to post Share on other sites
MIODRUG 0 Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Silvija, klap-klap-klap... : ) Link to post Share on other sites
koristnik 0 Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 @silvija.kocic Glasam za Tišinu. Odlična ideja o jednoj retkosti... Link to post Share on other sites
unread 1 Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 tishina je jedina stvar koja kada se izgovori njeno ime nestne... Link to post Share on other sites
bamby 5 Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 2. NADAL Link to post Share on other sites
koristnik 0 Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Oštroumno :) Ali ipak...TIŠINA! Link to post Share on other sites
nesa-seve 0 Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Cestitam Silvija :) Link to post Share on other sites
amaNS 3 Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Drago mi je da je konacno uz manje nepravilnosti, koje nisu uticale na sampionski zbir bodova ( prva je Silvija i kada se pravilno izbroje glasovi), zavrseno takmicenje. Cestitam pobednici! Hrabrost se isplatila. Meni su tvoj rad i trojka odskocili od ostalih dok 5. ne vidim kao jaje mada vecini izgleda tako :D Lepi predlozi za temu narednog takmicenja. Jedva cekam sledece takmicenje :) Link to post Share on other sites
t@urus 0 Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Amanse, nema druge nego da kad dođem u NS platim nekoliko stomaklija pa da i ti vidis jaje. :D Cestitke pobedniku, ideja je odlicna realizacija je mogla biti još bolja, ali nema potebe, kad nas sa pola gasa dobijaš. :lol: Link to post Share on other sites
silvija.kocic 0 Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Hvala puno svima. :) Iskreno ja sam iznenađena pobedom, mislim pratila sam i sabirala poene, ali se nisam nadala da ću dobiti većinu glasova. Slažem se sa t@urus-om da je realizacija mogla bolje, ali iskreno to je ono što sam našla na hard-u tražeći nešto što bi se moglo uklopiti u temu, znači već je bilo učinjeno :P Ja sam inače imala neku drugu ideju, ali nisam stigla da je izvedem pa sam onda okačila to što gledate :) :rolleyes: @amaNS I ja jedva čekam sledeće takmičenje. Navukla sam se sad pošto sam pobedila :) :D :P :lol: :rolleyes: Link to post Share on other sites
marko07 1 Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Cestitke i od mene :) Sve tri ideje koje imas su zanimljive i vrlo rasprostranjene... Meni se mozda najvise svidja tisina... Link to post Share on other sites
deus&machina 1 Posted July 27, 2014 Author Report Share Posted July 27, 2014 Čestitke i od mene. Jo, hvala na intervenciji. Izvinjavam se svima na neodgovornom ponašanju, malo su mi neke privatne sitnice odvukle pažnju. U svakom slučaju, takmičenja će se nastaviti kada se nađe novi urednik ovog dela foruma. U svakom sluučaju, veliki pozdrav svima i hvala svima koji su učešćem i glasanjem učestvovali u takmičenjima. Link to post Share on other sites
amaNS 3 Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 ^Hvala odlazecem uredniku na dosadasnjem radu i unapredjenju kulture fotografije u ovim krajevima! :) Link to post Share on other sites
marko07 1 Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 ^dzaba se slihtas, nece tebe izabrati :D Salu na stranu, pozdrav i da nam novi urednik brzo stigne- lepo je sto je ponovo zaziveo ovaj deo foruma... Link to post Share on other sites
amaNS 3 Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 ^ :lol: ^ nije mi bilo ni u snu... Link to post Share on other sites
silvija.kocic 0 Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 @marko07 Hvala :) Drago mi je da ti se dopada izbor tema :) Nadam se da ćeš učestvovati u narednom takmičenju.... @deus&machina Hvala uredniče :) Čestitam i ja tebi, pošto nešto načuh da si se oženio :) Dešava se to....kad se ljudi ožene pogube se malo....neki se nikada ne vrate u "normalu". :) :D :lol: :rolleyes: Link to post Share on other sites
silvija.kocic 0 Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 ^ Slika govori više od reči. Strpljivo čekamo... :rolleyes: Link to post Share on other sites
amaNS 3 Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 +1 Link to post Share on other sites
deus&machina 1 Posted September 2, 2014 Author Report Share Posted September 2, 2014 Hvala na podsećanju, rekoh da verovatno neću biti ovamo neko vreme. Za početak, otvorena je neformalna tema "Tišina" Link to post Share on other sites
Recommended Posts