Jump to content

ostaci krave

mlukic999

Recommended Posts

Zato u Apatinu truju belorepane.

Sa nostalgijom se sećaju u Postenju vremena kada su imali koloniju supova na stenama iznad sela. Kažu da nisi morao da brineš kada nešto crkne, časkom to oni počiste.

A onda su neki rešili "problem" vukova trovanjem, a kolateralna šteta i supovi.

Neko to reše tako što bace kravu u jamu, pa ako imaš sreće naći ćeš samo skelet, a ako nemaš tu je veliki smrad a bogami i opasnost po zdravlje.

No, nije ovo forum za to. Mislim da bi bilo bolje da si dao i širi kadar da se vidi gde je krava, tj. ostaci.

A sta se desilo s bojama fotke?

udarilo jutarnje sonce?

Ako nemaš neku bolju fotku od ove, treba ti oduzeti foto opremu. :)

:mrgreen:

Moj problem je u tome što sam pre nekog vremena primetio da me žena vara. Ja sam gitarista i stalno putujem i imam svirke po drugim gradovima i primetio sam da kad god pozovem ženu uveče ona nije kući, kad dodjem ona uvek žuri da se prva javi na telefon, stalno je zovu neki muškarci, a u poslednje vreme sve češće ide na piće "sa sestrom". Osim toga pre par dana je kod mene svratio jedan moj prijatelj gitarista i kazao mi da je video kod njega na tezgi moju ženu i nekog čoveka. Osim toga me je pitao da mu pozajmim pojačalo. Ja sam mu odgovorio da ću da mu pozajmim ako mi dozvoli da se za vreme svirke sakrijem iza pojačala i gledam da li će da naidje moja žena.

Kad je svirka počela čučnuo sam iza pojačala i posle prve pesme sam primetio da pomalo zuji. Imam Marshalla MG100HDFX pa me zanima da li je to zujanje mali problem ili treba da ga nosim kod majstora"

....

No, nije ovo forum za to. Mislim da bi bilo bolje da si dao i širi kadar da se vidi gde je krava, tj. ostaci.

razumem da ovo možda nije forum za to i da je možda mesto temi u "ostalom" ali to je prizor iz moje najbliže prirode.

Učinilo mi se da bi ovde objavljeno, među ljubiteljima prirode, imalo smisla.

NA žalost imao sam samo 50mm pa širi kadar nije bio moguć. Odmicanjem unazad ovaj odvratni prizor se gubi iz vidnog polja ili tek nazire.

Eto malo sam "došminkao" sa tim efektom curenjem svetla.

Danas prođoh pored tog i mesta i zatekoh pse lutalice-lešinare kako "pasu" kravu...