Jump to content

Cita li iko pravila oglasavanja?


simazoran
 Share

Recommended Posts

Ali onda i dalje neko to mora da kontrolise. Mislim, nisam lenj, zato urednistvo i postoji. Ali majku mu, citanje pravila traje minut u vrh glave. Kad se jednom procita, zapamti se i po tom receptu pises svaki sledeci. Takodje mi je neverovatno da neki dugogodisnji clanovi jos nisu provalili opciju PRIJAVI, nego u svom oglasu ostave komentar da je prodato.

Link to comment
Share on other sites

^^ Mora da se kontroliše, naravno, ali onda lepo samo preletiš oglas kad ti stigne obaveštenje na mejl (a napravio si smart folder u mejl klijentu ko ja :) ), i ne mrdneš prstom ako nije po peesu. Pa ako neko krene da se buni na PP, samo mu pejstuješ link na pravila, bez trošenja reči.

 

Mnogo je bolje tako nego da edituješ ili brišeš već postavljene, ili se smaraš sa jednim te istim objašnjenjem hiljaditi put.

Link to comment
Share on other sites

Vidim da clanovi i dalje rade po starom, predlazem da se svi oglasi blokiraju-uklone na nedelju dana a da ostane samo ova tema, dopunjena sa pojasnjenjima pravila.Trpecemo svi , ali vise se trpi ako se ne uvede red.

Toliko od mene, urednici na Vama je da se dogovorite.

Link to comment
Share on other sites

Sad je vec diskusija otisla u pogresnom smeru.

 

Kome god se ne svidja stanje u oglasima i ponasanje nekih clanova, neka slobodno prijavi sporan oglas.

 

Posto ovoj temi svakako nije mesto ovde i ostavljena je malo duze samo da bi mozda neko skontao da postoje i pravila, tema ce biti zakljucana.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...