Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da li i dalje važi pravilo koje je važilo nekada, da mora da se postavi makar 5 postova nekih random do objavljivanja oglasa koji želimo da postavimo?

• 4 weeks later...
Posted

Ja pokusavam da postavim oglas jos od subote.

Mislim da ispunjava sve ove uslove.

Ok, sem ovog pod tackom 3. Nisam napisao okvirno radno vreme.

Bilo bi stvarno super kada bih mogao dobiti neku notifikaciju ako je moj oglas pogresan iz ovog ili onog razloga, barem da znam sta treba da korigujem... Ovako ne znam da li ja negde gresim, ili administratori ne rade zbog Uskrsa ili je nesto trece u pitanju....

Nov sam ovde, pa ako moze neka pomoc, bio bih zahvalan.

Posted

Moraš da imaš bar 30 poruka na forumu. dakle moraš da doprineseš svojim komentarima/slikama/nešto treće da bi mogao da postaviš oglas. nadam se da sam ti pomogao. pozdrav

Posted

Hvala bta, ali ne verujem da je to u pitanju.

Vidim neke koji su postavili oglas za posao, a imaju samo jednu ili dve poruke...

• 5 months later...
Posted

I ja imam problem a u pravilima za postove u "poslovnim ponudama" ne pise nista o broju postova. Moguce je da prosto pre tih 30 postova ne moze da se postavlja tema nigde bez moderatora koji treba da odobri pa tako ni u "poslovne ponude"? Pisao sam PP headcutter-u posto u pravilima takodje ne pise da se ceka na admine i moderatore da bi tema bila postavljena. Sutradan sam probao ponovo i kad sam postovao na kratko (nisam stigao da procitam) je izaslo koliko sam video da se ceka na moderatora da odobri post. Pretpostavljam da su moderatori zauzeti pa ne stizu neku poruku da napisu na pp, bar da znam u cemu je problem.. Nisam ljut ili nesto sad da se zalim,samo poslovna ponuda koju sam zeleo da okacim ima neki rok, koji sad vec nije nedelju dana nego ce biti koji dan manje pa bih da razjasnim da znam sta mi je ciniti.. Molim nekog od admina ko ima minut-dva da pomogne..

Hvala :)

• 2 weeks later...
Posted

Čisto da se nadovežem, takođe nije moguće skinuti fotografije recimo iz oglasa, koje su prikačene u samoj poruci, bez određenog broja postova. Tako da ne može ni da se vidi neki oglas.