Jump to content
Sign in to follow this  
Hinić

Skole, kursevi za archviz?

Recommended Posts

Koliko ja znam nema zvanicne skole.

Ako pored bezbroj odlicnih tutorijala na internetu i dalje zelis kurs, mislim da ces morati potraziti nekog ko privatno drzi kurseve, ili jos bolja varijanta, nadjes neki studio i tu volontiras, a usput ucis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lako je pronaci, negde oko 4 sati ujutru otvori prozor i razderi se iz svog glasa: TREBAJU MI PRIVATNE LEKCIJE IZ ARCHVIZ !!!!!!

 

Ako budes dovoljno uporan neki od komsija ce odgledati kurseve koji ti je yokozuna predlozio i onda ce tebi odrzati casove samo da ga vise ne budis :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Davno je taj dečko (član ovog foruma i moj dobar drugar) zapalio u lepše krajeve. :)

 

@Hinić:

 

Čime se baviš? Jesi završio/završavaš arh ili te interesuje viz? Šta koristiš od softvera? Koja su ti interesovanja? Malo bolje definiši problem pa ćeš možda dobiti i bolje odgovore?

 

http://www.case-3d.com/#home

 

Ovaj studio ti je iz NS. Mada kontam da ne bi primali nekog da ga uče i gube vreme. Ali opet ne znam dobro tvoj nivo, pa takođe ne znam ni šta bih ti preporučio. O njima sam čuo i pozitivna i negativna iskustva, od ljudi koji su radili kod njih i sa njima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesuje me rad u programu 3ds max, ne studiram arhitekturu, samo me interesuje vizualizacija, pratim Dizajn Zonu od 2006. god. znao sam da ce biti dobre sale u odgovorima :D A da li bi ja mogao da stupim nekako u kontakt sa vama starim majstorima samo na sekund, posto mi dobro krene na online kursu i onda zapnem na nekoj sitnoj gluposti i ne mogu dalje. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...