Jump to content

Fotografske aplikacije za telefone i tablete


Recommended Posts

  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Probao sam sto sta i sve bacio u djubre. Samo ponekad kad mi treba kompenzacija ekspozicije ukljucim camera fv-5 i to je sve. Ne znam za tablete nemam ni jedan al na telefonu su mi sve te aplikacije smor najzesci. Cak i tpe mi se ne pali kad znam da imam i desktop verziju.

Link to post
Share on other sites

snapseed je keva...ja instalirao sinoc i skroz pozitivno se iznenadio. Nemam bogzna kakav telefon ali sam pomocu snapseeda izvukao maksimum iz njega. Vsco je kul ali samo ponekad, ima neki smek u tim presetim ali meni licno, retko kad bas onako legne.

 

Sto se tice ovih alatki koje nisu za fotkanje nego su pomagala, nisam nista probao ali instalirao sam PhotoTools da se nadje, pa ce se probati nekad.

Link to post
Share on other sites

^ja bas u onoj temi fonografi, gde si se raspitivao za telefon, video da si hvalio snapseed, i ostalo mi u secanju. Tek juce sam se naterao da ga isprobam. Ako je Vignette priblizno dobar, koristice se i on...

Link to post
Share on other sites
Ako je Vignette priblizno dobar, koristice se i on...

 

само напред, vignette бележи, snapseed цеди суву дреновину... :D још да се коначно намоле да фон почне да снима RAW формат, мада и ово је, за сада, о.к.

а у најави - бар сам добио позитиван одговор на питање постављено недавно, надам се да ће ускоро овај алат моћи да користе и андроидаши:

https://itunes.apple.com/us/app/koloid-hand...d651479086?mt=8

 

Link to post
Share on other sites

ne znam koliko taj RAW ima smisla, podosta se tu ispegla na telefonima, ko zna kako bi to izgledalo. Ali mozda vredi probati. Zar to nema onaj FV-5 sto @work spomenuse iznad...bas mislim da sam tako nesto procitao. Ali mozda sam samo istripovao.

Link to post
Share on other sites

Uh, ne bih znao da ti kazem, simbian vode sam odavno napustio.Mada ako je za fotkanje, od 808-ice boljeg telefona nema, jos uvek je reper za kvalitet fotki.Jedino u cemu je 1020 bolji je RAW format i naravno novi softver.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...