Tacojka Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 Dobar dan. Da li neko moze da mi kaze koji bi bio najlaksi i najbrzi nacin da se dodje do nekakve licence za dizajnera enterijera? Nemam zavrsenu skolu za to ali se bavim time aktivno vec niz godina, pored tehnickih resenja savladao sam i 3D program za prikaze i sada bih zeleo da ucesvujem u nekom takmicenju za sta je potrebna licenca, a to je jedino sto mi fali.
sh_ Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 To sto trazis ne postoji :) Jedini papir sto se tice dizajna enterijera mozes da dobijes od fakulteta, diplomu.
:HGT: Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 Verovatno ti treba licenca za software koji koristis :)
caselo_1502 Posted January 7, 2014 Report Posted January 7, 2014 Ja sam zavrsio arhitekturu (master) prosle godine. Jedino kako ti mogu pomoci jeste da se povezemo i radimo zajedno na enterijerima, kako na konkursima tako i na ostalim stvarima za koje ti treba inzenjer arhitekture, a mozda i na nekim eksterijerima nikad se ne zna. :) Ako ne onda ti treba minimum 4 godine studiranja na fakultetima kao sto su arhitektura, sumarstvo, ne znam da li ovog smera ima na primenjenim umetnostima i slicno. Pozdrav
GAF_Marija Posted January 7, 2014 Report Posted January 7, 2014 Ja koliko znam za enterijer ne treba nikakva dozvola pa samim tim ni licenca. Odnosno ovo se odnosi na stanovanje. Za poslovni prostor nisam sigurna mada nesto mi se cini da u zakonu nista o enterijeru nema, mozda gresim nisam sve citala.
Recommended Posts