Jump to content

bluesman but good man

Članovi
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bluesman but good man

 • Birthday 12/20/1967

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.dizajnzona.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Avala

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Slobodan T.

Recent Profile Visitors

876 profile views
 1. Sećanje na Centralnoafričku republiku gde sam proveo devet meseci u mirovnoj misiji UN. Nije bilo puno prilika (na žalost) za fotografisanje (iz bezbedonosnih razloga) pa ne zamerite na kvalitetu, uglavnom fotografisano iz automobila u pokretu... (ne vole da ih neko fotografiše).
 2. Prodato, sada kupujem Sony A7III ili A7RII, ako neko prodaje tu sam...
 3. Na prodaju Sony A7II, korišćen amaterski, ispucao oko 19000 fotografija. U dobrom stanju (estetski 8.5/10 , manja ocena zbog napukle plastike okvira dioptera, ako smeta, ima na ebayu za 30 dolara, ne utiče na rad aparata), na ekranu od prvog dana zaštitno staklo, displej za razliku od mnogih sonija koje sam gledao, bez tačkice . Oko 19 000 ekspozicija, video sniman minimalno. Uz aparat ide punjač i dve baterije, originalne, jedna dobra, druga malo lošija (sa njom moguće fotografisati oko 200 fotografija). Nemam kutiju, prilikom donošenja aparata ostala u inostranstvu. Cena aparata 62
 4. Canon 50mm 1.8 STM IMG_1450 by Slobodan Trifunovic, on Flickr
 5. Imao sam priliku da fotografišem sa oba aparata i što se tiče držanja d7000 je mnogo bolji od d3200, takođe ima prečicu za svaku stavku za koje bi u d3200 morao da ulaziš u meni, mnogo je čvršći, ima dva SD slota, a što se kvaliteta fotografija tiče, nisam video neku razliku osim u megapikselima, to jest u veličini fotografije. A mane, pa kao kod svih Nikona iz srednje i niže klase, live view mod je dosta ograničen ali to je situacija i sa D3200.
 6. Vidite da je to Kanon, ne Canon, onda je možda i realno :lol:
 7. Nije smešan ali je mnoooogo sumnjiv. Ili je prevara (ali što bi stavio lično preuzimanje, mada mi je odgovorio da može i uplata 50% pre slanja) ili je kradena roba. Sada videh da ide i Ipad mini, wifi verzija, kartica od 32 GB, ipak ovo ide u smešne oglase.
 8. U poslednjih mesec dana u Srbiji je bilo par oglasa za Canon 70D, cena je bila oko 650 eura. (znam pošto planiram da kupim taj aparat), mada kada sam postavio pitanje o broju okidanja i da mi pošalje neku fotografiju, nisam dobio nikakav odgovor od čoveka. Šteta što si u Crnoj Gori, mogli bi da trgujemo kada se vratim u Srbiju.
 9. A koje to objektive ima Canon za M seriju? Napali ste Samsung kao da nema ništa od objektiva a u stvari Canon bez adaptera ima tri objektiva za svoj MILC sistem. Ili, šta ima Nikon za svoju 1 seriju MILC aparata? Od negde mora da se počne, Samsung je krenuo i poznajući njihovu upornost u industriji mobilne opreme ne sumnjam da će lako odustati. Imao sam Samsung nx1000 fotoaparat i bio sam izuzetno zadovoljan sa kvalitetom fotografija. A nabavka objektiva, pa sledeći put kada budem išao do grada fotografisaću vam unutrašnjost supermarketa (gde se prodaje od krompira do pelena) ovde na
 10. fotografija broj 9 - 5 poena fotografija broj 5 - 3 poena fotografija broj 11 - 1 poen
 11. Taj nex 3 (ako nije nex 3N) ima video 720p, nije FHD, ja sam kolegi prodao samsung nx1000 za 100 eura (nisam hteo da ga dajem na oglas) . Ja ne bih platio više od 130-150 eura sa objektivom .
 12. ja prodao nex 3n za 200 eura, ovaj je bez N pa još manje, 100tinak evrića, ako prihvatiš njegova ograničenja super je aparatić.Bolji od svakog kompakta.
 13. Koliko bih mogao da tražim (dobijem) za Nikon D7000, star 2 nedelje sa američkom garancijom (za sada ima oko 500 okidanja) i objektiv Nikkor 18-140 3,5-5,6 g ED, sa međunarodnom garancijom? Eventualna prodaja tek početkom maja, pošto trenutno nisam u srbiji a ne bih slao iz Afrike :lol:
×
×
 • Create New...