Jump to content

Exclusive

Članovi
 • Content Count

  330
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Milos Andrejevic
 1. ...u prevodu, očekivao si spot Emine Jahović? :D
 2. Pozdrav svima! Pomagajte, drugari Imam problem, kad hocu da exportujem iz vegasa H264 format kao na ovom linku fajl mi bude neispravan i nece nigde da se pusti. U najboljem slucaju ima samo zvuk. Fora je sto sam ovo ranij e renderovao stotinu putai radilo je bez problema. U cemu je fora? Reinstalirao sam ceo komp i Vegas i opet nece :o Ima neko ideju...?
 3. Da li neko ima iskustva kad se sa Aliexpresa poruči stvar čija vrednost ne prelazi 100eura, ali je po gabartu malo veća. Nešto oblika kocke dimenzija cca40*40*40cm i težine oko 10kg. U pitanju je free shipping sa China Airmail. Da li tu plaćam neku esktra poštarinu od strane našre pošte, špediciju i sl i kako tu procenjuju vrednost?
 4. I preko aparata imam samo polovinu fajlova. Druge polovine nema nigde.
 5. Snimao sam aparatom i desilo mi se nešto čudno. Kad sam ubacio karticu, pokazuje kao da je puna što i jeste ali kad sam usao u folder pojavili su mi se neki čudni folderi kao na slici i to je to. Fajloa nigde nema. Kad sam resetovao komp, posle mi se pored tih čudnih foldera pojavila i polovina fajlova, dok druge plovine nema nigde :o Da li neko zna o čemu se radi..?
 6. Hvala, Guru! A kako ostali kurir funkcionišu? Da l svi naplaćuju tih ~4000 dinara? I kako ostali procenjuju vrednost?
 7. Kada se kupuje iz kine, kojuz urirsku službu je najbolje izabrati ako su već ponudjene kao free shipping? Kasko to ide sa carinom kad ide prkeo ovih brzih dostava? One imaju svoju carinsku ispostavu ili kako? Da li se i u tom slučaju procenjuje vrednost ili se samo carini prema vrednosti koja je napisana na pošiljci?
 8. Da li neko može da mi pomogne? Kako da iz Vegasa rednerujem h264 direktno? Probao sam ovaj tutorijal ali mi e ide od ruke. Skinuo sam pomenuti kodek, instalirao i ne prpoznaje mi ga u kasniej u Vegasu. Da li neko zna u čemu je fora, ili može i nei drugi način, ne mora ovaj...? Hvala unapred ;)
 9. Štampa na CD i DVD medijima. 061 15 74 210 Miloš
 10. Kako da u Vegasu 12 isključim ovo što mi jednu video traku podeli na A i B i sve mi se pomeša kad napravim rez :o Želim samo da isključim ovo... kako?
 11. Ako ne želiš da daješ puno para, kupi Canon 600D. Bolji je od 550tice jer ima displej koji se rotira, a što je za snimanje veoma korisno. Ja ga imam i prezadovoljan sam. Izdržljiv je, ne pregreva se i jako je povoljan. Daj odličan kvalitet video zapisa za male pare. Naravno da je 5D bolji ali i mnogo skuplji. d je bolji za slikanje ali za ideo je isti, smao što je ksuplji i što se više greje i gasi kad se malo više snima. Moja preporuka je canon 600D, a od sirokih objektiva ja preporucujem Tokinu 11-16mm 2,8 koju ja zelim da kupim :o :blink:
 12. Prodajem manuelni objektiv Porst Super Weitwinkel 28mm, f 2,8 sa adapterom za Canon telo. Objektiv ispravan i u odlicnom stanju 061/3238795
 13. Efekat niskog tima, tj guste magle za sve vaše proslave, koncerte, snimanja... Miloš 061 15 74 210
 14. Nažalost, creko mi je jedan od hard diskova, Stari hard od 750gb) :o
×
×
 • Create New...