Jump to content

ljubex

Članovi
 • Posts

  61
 • Joined

 • Last visited

About ljubex

 • Birthday 09/22/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.contrastmedia.info

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Sasa Ljubojevic

ljubex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Odličan kalkulator. Hvala ti.
 2. Pozdrav ljudi. Imam jedno pitanje. Jel ima neko iskustva sa rentanjem render farme, npr. http://www.renderrocket.com/ i slično? Treba neku animaciju da završim, a ne bih da mi nedelju dana komp bude zauzet rendanjem. Šta je tu najpovoljnije i kakva su iskustva? Projekat je u Cinema 4d. Hvala!
 3. Odlično je. Sve na mestu. Jedino mi fali malo zvuka one brusilice i šmirgle. Osim toga super.
 4. Potreban mi je iskusan 3d modelar za izradu high poly modela patike. Kvalitet finalnog modela i teksture bi trebao da odgovara ovom modelu: Finalni model bi trebao da bude u c4d formatu. Zanima me sledeće: 1. Koliko vremena je potrebno da se model uradi 2. Cena 3. Primer nekog ranije urađenog modela obuće Ponude možete slati na sasa@contrastmd.info ili na PM. Hvala u napred, Saša
 5. Super je. Mislim da je Bobansky "ubo" što se cifara tiče.
 6. Deluje mi nedovršeno i dosta nepovezano. Vidi se da je snimljena gomila materijala ali na kraju je sve smućkano na brzinu. Muzička podloga je katastrofa a sfx još gori. I baš mi nekako smeta što se kadrovi iz ruke tresu a kadrovi iz vazduha su stabilni. Ne može se porediti sa soulfood-om (sigurno je to i do budžeta), a tvoji kadrovi iz vazduha su najbolji u celoj priči.
 7. Pozdrav svima. Konačno nađoh malo vremena da sredim showreel, pa evo da ga podelim sa vama: http://vimeo.com/49346539 Komentari su dobro došli.
 8. Daj malo vise informacija. Kakav ti je ulazni materijal, koja rezolucija, jel ti ukljucen motion blur, dof, jel 32bit ili 8bit render itd.
 9. Ma najbolji mi je onaj video sto su napravili, gde se kao izvinjavaju kupcima. Ja sam porucio nesto krajem februara, pa se nadam da ce biti uskoro.
 10. A jel neko možda poručivao nešto vrednije od recimo 100-200 USD? Konkretno ovako nešto bi mi trebalo ko 'leba, ali nisam siguran koliko bi to na kraju izašlo na carini. Inače, za dealextreme samo reči pohvale. Sve što sam poručivao stizalo je za 10-15 dana, bez ikakve frke.
 11. E da, poznati su mi ti uslovi rada, Peconiji i ostali likovi. Ipak, štap-kanap je odlična varijanta za učenje tako da ćeš iz ovoga sigurno izvući neki plus. Samo bih dodao da nema opravdanja što animator nije stavio neki motion blur i malo ease in na one kutije. Lupi ga po prstima. ;)
 12. Takođe koristim Cinestyle i definitivno s njim možeš izvući maksimum iz 550d. Ipak, imaj na umu da u postu ne treba praviti baš dramatične promene, jer lako dolazi do pucanja boja zahvaljujući h.264 kompresiji. Takođe, nivo šuma u tamnim tonovima kod ovog aparata je priličan, bez obzira koliko kvalitetno staklo koristiš. Tako da, ako 100% ne kontrolišeš situaciju na snimanju ili ako nemaš dovoljno iskustva bolje je da koristiš podešavanja koja ti daju sliku najpribližniju finalnom izgledu koji si zamislio, uz obavezno smanjivanje sharpness-a. Posle ga vraćaš u postu. Ja bar tako radim. I još da dodam, Magic Lantern je zakon. Taj firmware čini ovaj aparat (i ostale podržane Canon-e) mnogo upotrebljivijim u svakodnevnom radu.
×
×
 • Create New...