Jump to content

neobavesten

Članovi
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Potreban web ilustrator za honorarni posao. U pitanju je izrada ilustracija za banere i druge manje graficke detalje. Kontinuiran priliv posla i dugorocna saradnja. Prednost imaju ilustratori kojima odgovara moderan, "sleek" stil. Pisite na PP sa linkom ka portfoliu i okvirnim cenama usluga. Pozdrav!
 2. Hvala na konstruktivnim sugestijama. Pokusacu neke od njih da primenim, ali za sada prilazem jos nekoliko varijacija na istu temu. Zaista ne znam koji bi znak mogao da se koristi umesto stok ikonice. Sada je ona nekako obrnuta i umetnuta umesto slova "G", tako da samo slovo pokusa da asocira na posao. Takodje koja boja bi bila dobra umesto sive. Zeleo bih da zadrzim zelenu ali opet ne bih da ceo logo bude zele boje. Mozda da bude ceo zelen ali sa nekim lepim gradijanom. Cenio bih ukoliko bi mogli da mi kazete koje od ponudjenih resenja je najblize dobitnoj kombinaciji kako bi
 3. Pozdrav svima, U procesu sam izrade logotipa za Gridtect, organizaciji koja ce se baviti konsultantskim uslugama iz oblasti elektrotehnike, obnovljivih izvora energije, energetike. Ideja je bilo da se napravi logotip miniminimalistickog stila, jednostavnije forme, kombinacijom jedne ili vise boja, kako bi i sam logotip bio podesan za desktop stampu. Cenio bih konstruktivne komentare i ideje kako dizajn uciniti boljim. Unapred mnogo hvala.
 4. Posotvanje, Prikupljam ponude za konverziju postojece PSD teme u Wordpress. Dizajn je gotov i vas posao bi se sastojao u tome da napravite u potpunosti funkcionalnu temu koja moze da se instalira na server i koristi. Voleo bih da mi dostavite okvirnu cenu kao i vreme za zavrsetak posla. Ukoliko je potrebno specificne detalje o dizajnu cu dostaviti kandidatima koji udju u uzi izbor. Unapred se radujem vasim odgovorima. Vazna Napomena: Uplatu u ovom trenutku mogu da izvrsim samo preko PayPal sistema. Molim vas da obezbedite PayPal nalog na koji vam mogu poslati upl
 5. Dobar dan, Zeleo bih da uspostavim saradnju sa kreativnim dizajnerom koji bi u prvom koraku saradnje bio zaduzen za kreiranje novog logotipa za firmu / website. Ime firme je Elteria (www.elteria.com - sajt je trenutno u izradi) i bavi se konsultantskim uslugama u oblasti inzinjeringa i obnovljivih izvora energije itd. Naknadna saradnja bi ukljucivala izradu vizit karti, brosura, flajrea itd. Voleo bih da uspostavim saradnju sa kreativnim dizajnerom koji ce moci da efikasno uradi dogovorene planove za razumnu cenu. Zainteresovani mogu da se jave na info @ elteria.com. Molim vas da
 6. Od nedavno koristim AutoCAD Architectural 2008. Problem nastaje kada na modelovan objekat pokušam da primenim teksturu,materijal kako bi u procesu renderovanja objekat dobio što realniji izgled. Dakle kada dodam materijal i izrenderujem objekat ništa se ne desava. Probao sam sa raznim podesavanjima ( scale...) ali nista nije dalo rezultat. Da li neko znaa u cemu je problem. Prilicno je hitno tako da je brz odgovor dobrodosao :)
 7. Hvala na upozorenju, Pokušaću da dam malo više detalja. Radi se o tome da mi je potreban dizajn sajta, koji može biti urađen u PS ili nekom drugom sličnom alatu, koji bi ja kasnije prilagodio Joomla okruženju. Potrebno je da sajt bude čist profesionalan i pregledan jer će se na njemu objavljivati razne vesti, komentari, analize i slično. Primer takvog sajta je www.energyobserver.com Ne bih davio sa dodatnim detaljim o sajtu, bojama, tematici vec cu se sa tome konkretno dogovoriti sa izabranim autorom.Dakle voleo bih da mi se jave ljudi koji mogu da mi urade čist dizajn (
 8. Sličan post je već postavljen ranije ali nisam uspeo da nađem pravu osobu za posao. Dakle,potreban mi je web site. Molio bih sve zainteresovane da mi se jave na PM i ostave svoje podatke i reference. Hvala svima!
 9. Potreban mi je web site. Molio bih sve zainteresovane da mi se jave na PM i ostave svoje podatke i reference.
 10. Fajl nije crtan u PH vec samo tako sacuvan. Da budem skren ne znam u kom programu je radjen ali je verovatno neki od freeware ili slicnih nepoznatih programa. Problem je sto taj program nije mogao da sacuva neki normalni format vec je PSD bio nekako najpriblizniji onome sto meni treba. Elem da ne duzim...rucno prcrtavanje postoji kao mogucnost ali je mene zanimalo da li postoji nesto jednostavnije jer nisam bas vest u tome. Nadam se da sam sada bio malo jasniji.
 11. Zdravo, Muči je jedna stvar. Imam PSD fajl koji mi je potreban u vektorskom obliku kako mi mogao da ga doradim u Adobe Illustratoru. U PhotoShopu ne postoji mogućnost da se sačuva kao AI fajl. Dakle kako se to može rešiti jer mi je taj fajl više nego potreban. Unapred mnogo hvala!!
 12. Zaista ne znam šta da kažem. Hajde da ostavimo da se ovo "krčka" to jest da autori iznasu svoja mišjenja i predloge. Meni trenutno ne pada na pamet kako bi ovo mogli da poboljšamo, kao da sam istrošio sve ideje.
 13. Ok, ako je tako najviše mi se sviđa tvoje rešenje koje sam i prihvatio. To sam i rekao, zar ne. Tu je dobitna kombinacija ali i dalje škripi oko fonta. Ukoliko se postigne da se font na neki način nadovezuje sa samim znakom koji je Ok, eto nama rešenja. Dakle sve se vrti oko fonta. Nadam se da ovo sužava izbor i konkretizuje problem. Na tvom rešenju treba poraditi kako bi bilo extra.
×
×
 • Create New...