Jump to content

Abishai

Članovi
 • Content Count

  3,060
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.creationsofmind.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Prague
 • Interests
  3D<br />https://www.facebook.com/abishai3d

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Rastko Stanojevic

Recent Profile Visitors

22,364 profile views
 1. Hvala Pucko, definitnvo cu vise paznje obratiti sledeci put oko toga. Evo jedne nakon 3 meseca pauze. Nije bas kako sam bio zamislio (jedna haljina na kraju nije ni stigla 😞 ), ali sam se osetio lose sto 3 meseca nisam uzeo aparat u ruke 🙂 21.
 2. Kapiram skroz, isto je bilo i sa mnom :). Ma samo spontane, te su najbolje, pogotovu sa klincima :). Ja sam sada malo mog klinca maltretirao oko ovih portreta, ali one spontane su najbolje 🙂
 3. Pa kada krene da sedi, pa da se dize i hoda po malo... uh, najlepse sesije slikanja 🙂 Samo drzi aparat uvek negde pri ruci. Secam se da sam ja jedno vreme drzao pored tastature non stop, sto mi je bilo nadohvat ruke.
 4. Cestitam! 🙂 Sada ce ti se aparat i sva oprema (s obzirom da je hobi) skroz isplatiti 🙂
 5. @yagodinac Ma svaka sugestija/kritika je dobro dosla 🙂. Kupio sam najzad zilbericu, stigla pre neki dan :D. Moracu da presetujem monitor, radim na EIZO-u i ja kada gledam kod mene, vidim svaki detalj je tu, dosta nijansi (perfektan gradient) i onda kada pogledam npr na poslu na monitoru, sve je izuzetno mracno, gube se detalji... 😞 i to se non stop desava. Za 9. sam bas imao inspiraciju, imao sam sliku u glavi. Bila je malko drugacija u mojoj glavi, ali jednotavno nisam imao mesta da je izvedem bas kako sam zamislio, ali sam zadovoljan i ovom. Radije bih radio taj fazon nekog kao "storyt
 6. Da li bi ste voleli da vam se neko muva pola sata oko vas i slika vas, vasu zenu ili vase dete? Ja licno volim ulicnu fotografiju, ali sam je najmanje "radio" jer mi je jako neprijatno. Ako bih snimao kao taj deo gde su neke devojke napravio bih 2-3 fotke i sklonio se, tako da cisto sumnjam da ovaj nije neki perverznjak. I ja bih ga licno takodje izbacio.
 7. Hteo sam nesto veceras, ali nisam uspeo i na kraju reko cekaj, stani samo da probam nesto da znam za sledeci put i na kraju mi se svidela slika, i ako nije bilo nikakvog poziranja (vidi se po njoj, pogled, desna ruka, pricamo, nisam planirao uopste ni da zadrzim sliku) 18.
 8. Jarac je bas bio u elementu za slikanje 😄 (odlicne)
 9. Da, nisam ni primetio, sad gledam na drugom monitoru, hvala! Haha, u pravu ste, bukvalno je tako. Klasika, premorena, ja je smarao da slikam malo jer osim one slike klinca nisam slikao par nedelja (odmor) i eto, izgleda da se bas vidi, ja sam se valjda navikao :))
 10. Jedan portrait od veceras, mada je bilo vise slika, mislim da cu imati jos 2-3 uskoro iz ove serije veceras. 16.
×
×
 • Create New...