Jump to content

Abishai

Članovi
 • Posts

  3,099
 • Joined

 • Last visited

Reputation

85 Excellent

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.creationsofmind.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Prague
 • Interests
  3D<br />https://www.facebook.com/abishai3d

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Rastko Stanojevic

Recent Profile Visitors

22,934 profile views
 1. Hahah. Styx mi jeste bio u glavi, ali nisam hteo da idem sa tim nazivom, da ne bude "previse" haha.
 2. Da ne otvaram nivu temu, neka ide ovde. Jedna sa letovanja haha 5.
 3. Hvala. Ne znam zasto sam ga ostavio jer sam imao jos jednu gde je prosao i bez tramvaja je... sta li sam se istripovao u tom trenutku, ne znam haha
 4. Istina. Koliko mi je nekada kao "terapija", toliko nekada ne mogu raditi ako imam drugih stvari nad glavnom 🙂
 5. ^ Hvala! 🙂 Nesto nemam inspiraciju vec neko vreme, valjda druge gluposti uzele maha. Evo jedne od skoro, nije bas suva priroda, ali mislim da se uklapa u ovu seriju. 4.
 6. Jos jedna iz iste serije. 3.
 7. Evo mene opet. Sa par fotki kod nas. Poslednji put sam fotkao prirodu pre par godina, tj. imam bukvalno par fotki ukupno, pa sam probao ponovo malo. Moze bolje, ali valjda moze da prodje 🙂 1. 2.
 8. Pretpostavljam da si jako mlad. Umesto slusanja mitova, sedi i uci ako to vec volis i zelis. Ja kada sam kretao kao i generacije pre mene u 95% slucajeva nismo kretali jer je tu bilo kinte i ne znam sta, vec jer smo voleli to. A max, maya ili sada vec popularni blender... to su ti samo alati.
 9. 🙂 Evo jedne od nocas onda koja ce ti mozda takodje svideti 🙂 14.
 10. Jedna iz serije od pre par meseci - Prague through my lens Verovatno cu sutra kada ustanem videti sta bih jos mogao da doteram, ali vise ne vidim na oci 😄 13.
 11. Hvala, probacu bas 🙂 Malo sam kropovao, tako da nije problem vratiti, a ni ugasiti je, jer u originalu i jeste ugasena 🙂
 12. Nesto malko drugacije, da ne kazem svakidasnje mozda. Nemam trenutno inspiraciju da zavrsim ovu seriju sto sam zapoceo, valjda cu je zavrsiti. Evo jedne od pre par meseci i jedne od nocas (ulica), nakon "letnje" pauze. Stavljam ih ovde da ne spamujem sa novom temom. 11. 12.
 13. @Zoran Rodic Hvala mnogo! Veoma mi je drago da ti se svidja 🙂 @Foto turista Hvala 🙂 @ajfile Hvala. Stvarno mi je jako drago kada vidim da neko uziva u mojim radovima 🙂 Ne zamerite sto ne odgovaram ponaosob, u nekom sam haosu poslednjih par meseci, zato nazalost ni novih fotki nema, a ne rade mi se "samo da bih ufotkao" jer mi to nije to onda. Stare, ali u novim ramovima, koje su prodate i zavrsice uskoro na zidu jednog Chateu-a u Pragu, koji je inace iz baroknog doba, (zato ramovi) tako da jedva cekam da ih vidim tamo na zidu 🙂 Necu im davati brojeve jer nisu nove.
 14. Hvala svima! I meni se ne svidja most i voda, videcu da je provucem kroz post ponovo oko tog dela, gore mi je ok, ali taj deo mi ne stima, i ne bih da je stampam dok to ne sredim ipak... Evo jedne od pre 10-tak dana cini mi se, malko drugacija. 10.
×
×
 • Create New...