Jump to content

shomi

Članovi
 • Posts

  546
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by shomi

 1. Ima mi smisla sve to što si rekao. Postavio sam ja ovakvu jer sam želeo da izbegnem kloniranje i očuvam autentičnost, a nije mi previše smetalo. No, kao što rekoh, ne isključujem da bi bila efektnija i bez tabli. hvala!
 2. Moler Draganče, u trenucima odmora... I još jedna...
 3. Oćigledno da mi je leva noga kraća! :lol: :lol:
 4. Skroz si u pravu za curenje... Tek sada sam video kada si rekla. Valjda me je malo prevarilo ovo kamenje koje sam stavio "u vinkl" :)). A ipak je reč o širokougaonom koji u ovakvim situacijama malo "zavrće" :))
 5. Evo još nekoliko komada...
 6. :lol: Baš si me nasmejao!
 7. Naravno da nije... Ja oduvek posedujem ovde uglavnom malo cenjeni Olympus. Sada sam na micro 4/3. Aparat je EM5 na kojem je u ovom slučaju bio 45 M Zuiko objektiv. Ne bih dalje pričao o MFT sistemu, jer to nekako uvek ode u flame diskusiju, a za to baš nemam vremena :). Ako te ipak nešto bude zanimalo, slobodno pitaj. Pozz!
 8. Hvala Silvija! Svetlo i nije bilo baš savršeno, mada nije bilo ni loše. Popodnevno sunce iza oblaka (ali južna strana, koju baš ne preferiram). No srećna okolnost su oblaci u ovo doba godine, koji su bolji od bilo kojeg soft boxa. Međutim, mislim da je "trik" u fenomenalnom objektivu olympus 45mm 1.8 koji sam nedavno pazario, i koji me sve više oduševljava. Ni manje ni bolje sprave! Hvala još jednom!
 9. Čuvajte monitore... Nije ništa crklo... Meni se više dopao majstor sa "farbom u kosi"...
 10. U komšiluku se zida. Povremeno uhvatim nekog, meni zanimljivog zidara. Ponovo 45tica koju sada već obožavam :)
 11. Hvala. Jeste. Uvek samo jedno. Sunce :)
 12. Posle dužeg vremena, moja bolja polovina i ja (iza aparata). Ovoga puta proba 45-ice koja mi se sve više dopada.
 13. Jedna od poslednjih fotki sa 50mm macro pre nego sto sam resio da i njega prodam :unsure: Komsija Jova, veliki erudita ali pre svega jako fini čika...
 14. Pretpostavljam da je reč o alpinističkoj akciji? Načelno me insteresuje taj deo sveta, ali nisam baš nekiu planinar :)) Kada stigneš, napiši koju reč više o putu. Pozz!
 15. Prodato. Sada na prodaju: zuiko 50mm macro- 230 eur zuiko 9-18 mm - 270 eura Oba u odličnom stanju, kupljeni u USA - kao novi. (zajedno 460 eur)
 16. Ako ti odgovara Oly E 520 sa Zuiko 14-45 i Zuiko 40-150 - cena 220 eur (pogledaj oglas), javi se. Misa (Shomi) 060-333-0-333
 17. Na prodaju Olympus E 520 u kompletu sa Zuiko 14-45 i 40-150. Cena za sve 220 eur. U potpunosti očuvan, kupljen ovde (kod Maria - Rumuna). Aparat - 9000 okidanja. Zaista mislim da je za te novce odličan sistem za DSLR početnike ali i one malo naprednije. Mene je dobro služio i dugo nakon "početničkih voda". tel-060-333-0-333 Misa (Shomi) Ako se ne javljam (zbog posla) ostaviti poruku.
 18. shomi

  Ljudi

  Hvala drugari. Uglavnom ne stižem... Ponekad ipak uhvatim neki trenutak i neko dobro svetlo ... Mada, ruku na srce, sve ređe. No, uvek je lepo biti ovde.
 19. shomi

  Ljudi

  Trenutak uhvaćen na Meteorima... Dok su svi gledali zalazak, ja sam pogledao njih :)
 20. Izvinjavam se unared na brljanju po tudjoj fotki. Ne volim to kod sebe, pa ne treba da činim ni drugome. Ovde je samo u funkciji predstavljanja onoga što sam imao na umu... (može se naravno to još dosta bolje, sada samo na brzinu).
 21. Mislim da je fotka dobra, klinka je predivna, izraz je interesantan... Samo, obrada bi ipak mogla biti bolja. Malo mi je sve ovo previše ravno. Glava nije dovljno odvojena od pozadine, mislim da bi se dalo puno toga učiniti sa kontrastom. Probaj možda samo da zalepis jedan dodge leyer, da ga skines okolo i ostavis na licu i videces kako ce sve ovo da izadje iz ovog nekog "prigušenog" ambijenta. Naravno, to je samo moje viđenje... ali sve u svemu interesantna fotka sa puno potencijala!
 22. Odlicna i fotografija i emocija. Iskreno saucesce. Ipak, kao neko ko je gubio veoma bliske ljude, mogu reci da me je jedino nakon tih gubitaka drzala cinjenica da je nako meni blizak otisao u miru, lepim emocijama i ljubavi. Sta vise covek da pozeli jednom kada kucne cas. A ti si vidim to sa svojim dekom imao... Hvala na fotki. Bas si me dirnuo.
×
×
 • Create New...