Jump to content

Slavche

─îlanovi
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Slavche

 • Birthday 01/17/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://slavche.deviantart.com/

Profile Information

 • Location
  Minhen-Skopje

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Slavce Tanevski
 1. Pa bolje i da ga nema. Prosle 2 su bile cist promasaj. Imalo i super radovi, ne kazem ne, ali u globali je bilo jadno. Zadnji je imao 3-4 ocajnih projekta koje su usli u finalu, a ja sam video stotinjak odlicnih Peuegot radova na internetu koji ni su dobili nisto, a stvarno su VREDELI!
 2. Stvarno se isplati Trust A5? Ja sam to gledao kao igracka. Mislim da Wacom je prava stvar. Sledeca nedela pocinjem rad sa Wacom, pa cu da se uverim u kvalitetima.
 3. Is tvojih usti u bozjih usiju!
 4. Cestitam za TOP 10. Osim Speedlite, svidjaju mi se Flix i E-motion; LiiOn, MiaWoo i N-joy su OK, ali je sve ostalo shit! Ali zaista!
 5. Slavce Tanevski, 19 Skopje, Makedonija slavche.tanevski@gmail.com Za vise mojih radova, molim vas da posjetite http://slavche.deviantart.com/
 6. Ali to nije sve! Imam jos puno koji sam nemao vremena da objavim. A imam i projekte koje cuvam za Konkursi ili za Portfolio za upis na faks. Pozdrav!
 7. Zdravo svima! U septembru pozvao me je Denis Bostandzic da vam se priklucim u diskusije na forumu, pa evo me, sa malim zakasnenjem. Ja sam Slavce Tanevski i dolazim iz Skoplja. Jos malo pa cu napuniti 19. Nadam se da cu ove godine upisati Transportation Design. Vecinom moje radove mozete pogledati na http://slavche.deviantart.com/ i radovao bih se kada bi mi ste poslali neki komentar, na E-mailu, ili ovde kao odgovor. Srpski nije moj majcin jezik, pa se izvinjavam za eventualne gramaticke greske! Pozdrav svima, i Srecna Nova Godina i Bozicne Praznike! :D
 8. Brvo majstore! Auto je strava, ali ja ne vidim niti jedan Peugeot element u njemi. Oprosti. Da bi Honda prihvatila project... Ali sve ostalo je super". Imas moji glas. :rolleyes:
×
×
 • Create New...