Jump to content

pjmaster

Članovi
 • Posts

  396
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. OBEN CC-2320 http://www.obensupports.com/detail?sku=687284 Drugar prodaje. Na sajtu je i full specifikacija. Odličan tripod. To je i razlog zašto ga prodaje. Previše je dobar za opremu koju ima i pretežak mu je za putovanje. Hoće da pazari nešto kraće i lakše. Ima po koja ogrebotina, ali sve radi perfektno. Ostavite email ako hoćete još slika. Cena: $220 Kontakt: wiselizard43(at)gmail(dot)com
 2. ^ Isti slučaj sve do jutros. Nikad dosta novih harača. Ovo sa PP-om im je došlo kao novi rudnik zlata <_<
 3. Samo da potvrdim ono već izrečeno. Danas su mi došle dve knjige u vrednosti 52 dolara. Zovu iz pošte kažu imaš nešto da podigneš i da platiš. Bilo mi je čudno jer znam da cifra nije prešla famoznih 50 evra. Otišao, podigao knjige, platio i odlučio da zovem carinarnicu BG. Posle kraćeg razgovara sa gospođom sa druge strane žice (nije bilo "onih" reči :D) zaključak je sledeći: na sve pošiljke koje naručujemo od pravnih lica plaća se PDV, a na one pošiljke koje su skuplje od 50 evra i carina. Znači PDV je obavezan, a na moju primedbu kako to da do sada nisam plaćao PDV na sve moje pošiljke do 50 evra limita od ranije ona je rekla da je propis takav od ranije i da se PDV plaća odavno na uvežene knjige a od skoro na sve. Još je rekla da je slobodna volja carinika što se tiče procene šta će da se ocarini i da je kao to razlog zašto su moje pošiljke od ranije prolazile neocarinjene. Yeah right :angry: Kakav smo mi brlog od države :ph34r:
 4. Hvala svima koji su glasali za mene! Cestitke pobednicima, zasluzen plasman mogu reci! :) Slozio bi se se sa generalnim utiskom vecine da je kvalitet opao ove godine i da neki nisu imali snage™ i motiva da glasaju. Moj stav je da ne morate imati logo superstar da bi se takmicili ovde. Gledajte to kao na proces vase dizajn evolucije i stalnog napretka. Svaka godina bice bolja ako se trud ulozi! ;) P.S. U vezi bajka. Mozda je takva ideja postojala u trenutku nastanka tog logo-a (sta danas vec nije zauzeto?), ali ja je nisam video jer prethodno nisam ni radio nikakav research kakav obicno radim kad radim za klijenta. Plus realizacija je drugacija, sto je u danasnje vreme jako bitno. lunatico & vld Probao sam i zensku varijantu, ali iako u tom slucaju dobijam vidljivije Y, forma mi nekako nije upecatljiva. Izgubi se i nema tu jacinu.
 5. Prezentacija mnogo bolja od logotipa ;)
 6. 3 poena - vld 2 poena - Misshole 1 poen - lunatico
 7. Dobrodošla ;) Ovo je i više nego odlično za prvi rad. Zapravo jedan od najboljih početničkih radova na ovom podforumu (koliko me sećanje služi). Ubuduće koristi samo Ilustrator za logo dizajn jer je to vektorski program i sva grafika tog tipa se radi u njemu. Za razliku između ta dva programa posavetuj se sa Guglom, a ako ne nađeš objašnjenje (što je prosto nemoguće) postavi pitanje na odgovarajućem podforumu i neko će ti odgovoriti. Možeš i da mi pošalješ privatnu poruku i ja ću ti odgovoriti :) Složio bih se sa sinisha-om oko stilske razlike. Mogla si i tablu uraditi u tom opuštenom skeči fazonu. Znači teksturu drveta si mogla tako dočarati. Rad bi bio ujednačeniji i dobio bi na lepoti. Isto bih se složio da "mamurluk" zakriviš u liniji koja prati tablu, a da "pivnica" povećaš. Praznine sa leve i desne donje strane možeš suptilno da popuniš sa nekim irskim/keltskim ornamentom. Mašna na Ircu spaja se sa bradom što ne izgleda lepo i logično. Možda je čak i suvišna. Znam da je ovo sad sve kasno jer je rad gotov i otišao u štampu ali nadam se da uviđaš te nedostatke. Znam da si trenutno razočarana odnosom vlasnika ovog lokala prema tvom radu i utrošenom vremenu ali nemoj to tako da gledaš. Mislim kad si se već odlučila da radiš za dž trebaš da daš sve od sebe da taj rad izgleda što bolje. Uostalom ovaj rad tebe predstavlja i biće možda deo tvog budućeg portfolia. Nemoj sebe "vezivati" da to što pre uradiš (imaj strpljenja), već zauzmi opušteniji pristup - natenane što bi se reklo. Da nije dž varijanta stvar bi bila drugačija. Još jednom BRAVO za prvi put!
 8. +1 U ovom trenutku deset Filipinaca to isto stavlja u svoj folio kao svoj vrhunac minimalizma. Suvise je genericko resenje.
 9. ^ Dodaj u listu neznanja i to da se neznanje pise zajedno :D Meni se svidja drugi predlog donja verzija ali bi tu pojacao te cut-ove na znaku.
 10. Lepo si ovo vektorizovao i odradio. Ruka u prvom planu i koplje su u dobroj proporciji. Izbor fonta je odličan. Jedina moja zamerka je ovaj prostor ispod glave/brade koji mi je malko neispunjen. To nekako popuni i biće tip top. Slažem se sa ivanitza-om da ova zelena ima bljuc konotacije. Zelena brada nikako ne ide. Znači ostani pri žutoj. Generalno dobro urađen posao i vidi se napredak u tvom radu!
 11. Hvala! :) Evo ti ovde obјаšnjenje. Nadam se da je malo jasnije sad. Hvala na komentaru, ne mora svakom sve biti dopadljivo ;) Videh poruku - hvala puno :) Lepo iznenađenje od Davida mogu reći. Hvala Gremo! Ima nas, nije da nas nema. Najbitnije je da se držimo stoički :D Bez zezanja ima nas par (i sa zone naravno) iz Srbije koji ima tamo galeriju/profil i mogu reći da nam talenta i znanja ne nedostaje! Hvala! :) Hvala! :)
 12. Pozdrav za sve zonaše! Juče me obradovaše putem mail-a da sam fjučurovan™ dizajner (član) na Logopondu, što mu dođe kao svojevrsni HoF za nas logo dizajnere. Lepa vest s obzirim na to da je Logopond najpoznatiji sajt iz branše koji je u formi galerije i gde svoje radove predstavlja mnogo talentovanih i priznatih logo dizajnera. Kul je osećaj biti u takvom izabranom društvu :) Uzdravlje!
 13. A sta cemo sa Diterom? Koliko papirnih nula njemu pripada :rolleyes:
 14. Gledajuci Metro izgled i celu tu novu filozofiju oko MS-a (novi Office, Win 8, mobile..) ovo je logican nastavak. Samo je problem sto je taj nastavak™ zesci bullshit :D
×
×
 • Create New...